Para ihtiyacı olan kişilere müjdeli haber Vakıfbank üzerinden verildi. İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak için Vakıfbank kredi kampanyasına göz atan vatandaşlar, düşük faizli ve 36 ay vadeli 50.000 TL onay alabilecek. Vakıfbank yaptığı bu kampanyada özellikle kendi Bankasından emekli maaşı alan ve sigortalı çalışma maaşı alan kişilere 1.51 faiz oranları ile kredi imkanı sunacak. 

Vakıfbank sosyal medya hesapları üzerinden verdiği bu Kredi haberinde, hemen başvuru yapanlara 5 dakika olmadan Kredi sonucunu vereceği bir mesaj göndereceğini açıkladı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi almak için belirtilen şartlara uygunsanız hemen onay alabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Vakıfbank üzerinden kredi alan kişiler, 36 ay vadeye kadar ve 3 ay erteleme yaparak, ilk taksiti erteleyerek kredi kullanacaklar. 

Vakıfbank kredi başvurusu mobil uygulaması üzerinden kolayca yapabilir

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler mobil uygulama olan Vakıfbank mobil uygulamasına kimlik numarası ve internet bankacılığı şifresi ile giriş yaparak hemen kredi başvurusu yapabileceklerdir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu mobil uygulama üzerinden yaparsanız, düşük faizli ve anında kredi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. 

Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden verdiği ihtiyaç kredisinde düşük faizlerle işlem yaptığı gibi ayrıca kredi alacak kişilere kredi kartı imkanı da sağlayacak. Banka kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda, Vakıfbank kredi onayı verecek. 

Vakıfbank üzerinden emekli olarak kredi kullanacak kişilere emekli maaşları üzerinden istedikleri zaman yüksek limitlerde kredi imkanı sağlanacak. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için en kolay yöntemlerden birisi de Vakıfbank internet sitesi üzerinden yapılan kredi başvurusu yöntemidir. 

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

va5-3

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında kredi sonucu cep telefonu üzerinden SMS ile sizlere bildirilecektir. Vakıfbank internet sitesinde başvuru yapan kişiler kredi onayı aldıysa hemen banka şubesine giderek Kredi kullanımı yapabileceklerdir. 

Vakıfbank kredi kullananlar için şartlar da belirledi. Bankadan kredi alacak kişiler emekli ise emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak kredi alabilecek. Sigortalı olarak çalışan kişilere uygun kredi ise en az 12 aylık sigorta primlerinin yatmış olması durumunda onay verilecektir. Detayları resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.