Kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden nakit ihtiyacı olarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için 120000 TL'ye kadar kredi imkanı verileceği açıklandı. 

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

12 ay vadeli kredi paketleriyle birlikte sizler de 120000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almanız durumunda şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde kredi ödemelerinizden faydalanabilir. 120000 TL'ye kadar ihtiyaç kredinizi hemen aynı gün içinde kullanabilirsiniz. 

Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak da ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar üzerinden nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara aynı dakika içerisinde hizmet ödemeleri Vakıfbank üzerinden verilmektedir. 

Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi Başvurusu:

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden kredi almak istiyorsa bankanın uyguladığı kredi politikalarına uygun bir müşteri olması isteniyor. Emekli olan vatandaşların Vakıfbank üzerinden kredi kullanabilmeleri için emekli maaşlarını Vakıfbank'a taşımasını, sigortalı olarak çalışan kişilerin kredi alabilmeleri için ise banka bu kişilere en az son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda kredi onayı vermektedir. 

Emekli maaş hesaplarınız üzerinden ve sigortalı olarak çalışmama aştığınız üzerinden alacağınız kredilerde banka kredi puanına bakılarak, sizleri işlem yapılır ve daha önceki banka çalışmalarınıza göre de kredi kullandırılmaktadır. 

120000 TL kredi başvurusunu en yakın banka şubesi üzerinden yapacak olan vatandaşların, 12 ay vadeli olarak kullanacakları bu kredilerde şartlara uygun olarak aynı gün içinde kredi hesaplarına yatırılmaktadır. 

Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz bu kampanyalara, internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alacak olan kişilere düşük faiz oranları ile birlikte bu bankadan kredi kullanabilmektedirler.