Kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank üzerinden nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar, 4 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda, Vakıfbank'ın yapmış olduğu yeni kampanya katılarak uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 

Kamu bankası olan Vakıfbank, yapmış olduğu kampanyalarla özellikle emekli olan vatandaşlar ile birlikte bireysel olan tüm vatandaşların nakit ihtiyaçları olmaları durumunda kredi ödemelerini gerçekleştirmek istiyor. 

4 gün içinde başvuru yapma imkanı sağlanıyor

4 gün içinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda ihtiyaç kredisi ödemelerinde düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri yapılacağı açıklandı.  

Banka müşterisi olmanız durumunda kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, Vakıfbank'ın yapmış olduğu bu kampanyaya katılmak için bankanın mobil uygulama, şifresini almanız yeterlidir. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Kamu bankası olan Vakıfbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden sizlere vereceği 50000 TL kredilerde gelir belgesi istemeden ve banka şubelerine, sizleri çağırma dan 36 ay vadeli kredi ödemenize hemen Vakıfbank, hesabınıza yatırmaktadır. 

Başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi onay alacak olan tüm bireysel müşterilerin ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilmeleri için ayrıca bankanın internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak da işlem yapacağını söylemek istiyoruz. 

Diğer bankalar ile birlikte karşılaştırma yaptığımız zaman daha düşük faiz oranları ile birlikte bizlere kredi imkanı sağlayan VakıfBank, 50000 TL kredi vermiş olması durumunda sizlere, 12 ay 24 ay ve 36 ay vadeli kredi paketleri sunacak. Emekli maaş alan vatandaşlar ise ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, emekli maaşlarını Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alması durumunda kredi ödemelerinden faydalanabileceklerdir.