Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan son kampanyada özellikle banka hesabı olan kişilerin hesaplarına 2000 TL ödeme gönderiliyor. 

2000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilecek ve nakit ihtiyacı olması durumunda kredilerini kullanabileceklerdir. 

36 ay vadeye kadar ödemesini alabileceğiniz bu düşük limitli ihtiyaç kredilerinde, dilerseniz daha yüksek limitlerde de başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi kullanmanız mümkün olmaktadır. 

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen vatandaşların 1100 ve üzerinde bir kredi puanı olması gerekiyor.

Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Vakıfbank üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada acil ihtiyacı olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde işlemlerini yaparak bu banka üzerinden düşük faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor. 

vakifbank-1-kredi-7

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Vakıfbank, resmi internet sitesine giriş yaparak buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir ve başvurunuzu bu şekilde yapabilirsiniz. Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra yazmış olduğunuz cep telefonuna kredi sonucu gelecek, onaylanan tutar var ise en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabileceksiniz. Başvurumuzu yaptıktan sonra sizlerde sigortalı olarak çalışıyorsanız, son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmanız durumunda banka sizlere kredi imkanı sunmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda ihtiyaç kredisi olarak 36 ay vadeye kadar 2000 kelebeği üzerinde kredi imkanından faydalanırlar.