İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Temmuz Ayında Emekli Maaşının 8 bin TL’yi Geçeceği Duyuruldu: Emekliler Bu Kez Çok Sevinecek. On üç buçuk milyon emekli vatandaş bu kez çok sevinecek diye düşünüyoruz. Çünkü bütün hesaplamalar en net haliyle yapıldı ve tamamlandı. Emekli kişilerin maaşına gelen ek zam, enflasyon zammı ve elbette bir de refah kısmı ilave edilecek. Temmuz ayında emekli maaşının 8 bin TL’yi geçeceği söylenmektedir. Bu sefer gerçekleşecek gibi görünüyor. İşte habere dair diğer detaylar…

Birçok emeklinin gözleri Temmuz ayı zamlarında! Emekliler Ocak ayından bugüne dek süren zam rüzgarı içerisinde kaybolmuşken güzel havadisler de gelmeye devam ediyor. Temmuz ayı içerisinde emekli maaşlarına getirilecek olan tüm iyileştirmeler art arda netleşmeye başladı. Bu sene emekliler de aradıklarını bulacak ve dilediklerini alabilecek. Bunun nedeni ise Temmuz ayında her şeyin değişmesi! Enflasyon zammının yanı sıra refah payı da yükseltilmiş olacak. 13.5 milyon emekli kişinin yaşamı son zamanlarda cefa çekmekle geçmektedir.

Zam Detayları

tayyip

Senelerce bugünlere gelmek için çalışıp çaba gösteren kişiler emeklilik sürecinde rahatlamak istemektedir ve bu gayet normal bir durumdur. Emekliler bu müjdeli haber geldiğinden beri çok heyecanlı bir şekilde konuyu araştırmaya devam ediyor. Emekli maaşı bu sene artık sekiz bin Türk Lirası’nı geçecek ve herkes artık rahat bir nefes almış olacak. Güzel günler yakında emekli vatandaşlar için gelecek diyebiliriz. Hazırlıklı olun.