Vatandaşı sevindiren son dakika açıklaması TC kimlik numarası ile geldi. T.C. kimlik numaralarına özel olarak yatırılacak 3000 TL’lik ödemeler için başvuru yapılmış artı vardır. Bekleme olmadan hemen yapılacak ödemelerin detayları ise haberin devamında yer almaktadır.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Vatandaşların TC kimlik numarasına özel olarak tanımlanacak olan kredili destek kampanyası 36 ay vade seçeneğinden oluşmakla beraber bekleme olmadan anında banka hesaplarına yatırılacaktır. Özel bankalar ile kamu bankaları aracılığı ile verilecek olan bu destek kredisi için bazı şartlar incelenecek, ve bu şartları uygun olan kişilere bankalar tarafından onay verecektir. Bankaların sunduğu şartları uygun olan kişiler, daha sonrasında yüksek limitli kredi kullanabilmektedir.

Son günlerde yapılan benzersiz destek kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin başvuruları olumlu olarak sonuçlandıktan hemen sonra 3000 TL bekleme olmadan anında banka hesaplarına tanımlanacaktır. Kampanyaya katılım için internet bankacılığı, SMS ile başvuru yöntemi ya da banka şubesine giderek işlem yapılabilmektedir. Başvuru onaylandıktan hemen sonra ise geri ödemenin vade seçeneğe ile geri ödeme detayları netleştirilebilmektedir.

ING Bank 3000 TL Ödeme!

ING Bank söz konusu bu anında 3000 TL ödeme kampanyasına katılan bankalar arasında yer almaktadır. Bu banka üzerinden 3000 TL destek ödemesi almak için bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı başvuru yöntemi en kolay başvuru biçimi olarak ele alınmaktadır. Söz konusu bu anında 3000 TL ödeme kampanyasına katılan bankalar arasında yer almaktadır. Bu banka üzerinden 3000 TL destek ödemesi almak için bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı başvuru yöntemi en kolay başvuru biçimi olarak ele alınmaktadır. 3000 TL’ye kadar olan nakit ödeme desteğinden faydalanmak isteyen kişiler kredi notları yüksek ise 3000 TL limitten çok daha fazla tutarlar da ihtiyaç kredilerine de başvura bilmektedirler. Destek ödemesinden faydalanmak için zaman kaybetmeden banka şubesine de başvuru yapabilirsiniz. Kredi puanı 1700 ve de üzerinde olan kişilerin bankanın sunduğu özel kredi faizlerinden faydalanma imkanı vardır.

krediler-16

Denizbank 3000 TL SMS Kredisi

Denizbank ile kampanyalı destek ödemesinden yararlanmak istiyorsanız diğer bankada olduğu gibi SMS yöntemi ile başvurabilirsiniz. DenizBank kredi başvurusunu yapan kişilerin onayını uygun olmaları halinde hemen sonuçlandıracak ve banka hesaplarına bekleme olmadan 3000 TL limiti artı para olarak yansıtacaktır.