Fox TV final kararı alarak son bölümlerini dizi hayranları ile buluşturan yeni dizi çalışmalarına devam ediyor ve farklı yapımları ekranlara taşımak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın başrolünde bulunduğu dizi, Son Nefesime Kadar isimli proje için gün sayılmaya başlandığı öğrenildi ve dizi hakkında detaylar da merak konusu oldu. İzleyici kitlesi Son Nefesime Kadar isimli dizinin yayın tarihinin ne zaman olacağını merak etti ve Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman başlayacak? Son Nefesime Kadar dizisi ilk bölümü ne zaman? şeklinde sorulara yanıtlar arandı. Bunun yanı sıra dizinin Şubat ayı içinde başlamasının beklendiği belirtildi ve yaşanacak olan gelişmeler de merak konusu oldu.

2022 senesinde Fox TV'nin dizi ataklarına devam edeceği şeklinde yorumlar yapıldı ve birbirinden güzel dizilerin ekranlarda yer alacağı açıklandı. Tims&B imzalı olarak izleyici karşısına çıkacak olan yeni bir dizi hakkında haberler yazıldı ve Fox TV'nin hazırlık yaptığı öğrenildi. Yeni dizinin ismini Ayşegül Harikalar Diyarında olacağı öğrenilirken dizide 3 genç kızın başından geçen olayların anlatılacağı da belirtildi.

Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin Nisan ayında izleyici kitlesi ile buluşması bekleniyor ve titizlikle çalışmaların devam ettiği biliniyor. Ece, Gamze ve Ayşegül isimli üç kızın hikayesi için projede oyuncu arayışlarına başlandı ve dizinin konusu da seyirci kitlesi tarafından araştırıldı.

Sosyal medyanın insan hayatında ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serecek olan dizide hayatları değişen insanlar anlatılacak ve izleyici kitlesi bu dizide kendisinden de bir şeyler bulacak. Ece karakterinin hayatında değişen olaylar dizinin hikayesinde yer alacak ve proje yeni bölümleri ile merak konusu olacak. Bunun yanı sıra kuaförlük yapan 2 genç kızın da farklı hayatları dizi hayranları ile buluşacak ve Ayşegül Harikalar Diyarında ismi ile izleyici karşısına çıkacak olan proje dram türünde ekranlarda yer alacak.