Ülkemizin kamu bankası olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar için yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Ziraat Bankası müşterisi olan kişiler banka matik kartı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecek. Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar için yapılan bu kampanyada düşük faiz oranları ile kredi kullandırılırken 6000 TL'ye kadar olan kredilerde gelir belgesi istenmeyecek. 6000 TL onay alabilmek için banka kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız gerekmektedir. 6000 TL ihtiyaç kredisi kullandığınız zaman, ayrıca 36 ay vadeye kadar kredi taksitlerini bölebilir ilk taksit ödemesini de 90 gün ertelemeli yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Ziraat Bankası aralık ayı sonuna kadar vereceği bu kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için 6000 TL şartı koşuyor. düşük faiz oranları ile alabileceğiniz, Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasında özellikle emekli olan vatandaşlar, kredi puanı düşük olsa bile onay alabilir. Ziraat Bankası, emekli müşterisi olan kişiler banka mobil uygulamasını kullanarak şubelere gitmeden, yorulmadan ve imza atmadan kredi kullanabilir. 

Ziraat Bankası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden 6000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bu bankadaki hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte mobil uygulamadan işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası, mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra buradan ihtiyaç kredisi seçeneği ile kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası, 6000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte 6000 TL'ye kadar başvuru yapabiliyor. 6000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, banka şubelerine giderken kimlik ve gelir belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekiyor. 

son-dakika-ziraat-bankasi-6000-tl-odeme-yapacak-banka-atmsinden-cekebileceksiniz1

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda son işyerlerinde 6 aydır sigorta primlerinin yatmış olması, banka tarafından istenmektedir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine gidebilir, bankanın resmi internet sitesine girerek buradan işlem yapabilirsiniz. Ziraat Bankası bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, 1.51 faiz oranları ile 6000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilir. Ziraat Bankası gibi, ayrıca diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de dilediğiniz zaman kredi başvurusu yapabilirsiniz.