Son dakika: TEB Bankası başvuru sahibine nakit olarak 1.000 Türk Lirası verir. Başvuru yapmak yeterlidir. Son dakika...

Teb Bank kampanya gündeminde yer almaya devam ediyor. Acilen ihtiyacınız varsa bu banka aracılığıyla hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilir ve hemen onay alabilirsiniz. Banka, kredi verme politikasını değiştirdi ve anında sonuç verecek yeni bir kredi kampanyası başlattı. Doğru faiz oranıyla hızlı onaylanan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız sadece bankanın şartlarını sağlayanlar hemen başvurabilir.

TEB Bankası Kredi Başvurusunun Şartları

Bu banka aracılığıyla ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen herkes banka şubesine başvurabilir. Banka şubesinde herhangi bir işlem yapmadan önce bankanın kredi politikasını öğrenmeniz gerekmektedir. TEB Bank, uygun faiz oranından kredi verebilmek için yüksek kredi notu ister. Banka kredi notu 1200 ve üzeri olanlar, genel TEB banka kredisi kampanyasına katılarak kredi sonuçlarını anında görebilirler. TEB Bank ayrıca 18 yaşını doldurmuş tüm Türk vatandaşlarına TC kimlik numarası ile kredi vermektedir.

TEB bankası kredi başvurusu nasıl yapabilirim?

TEB Bank aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlara hızlı kredi onayları banka tarafından sağlanmaktadır. TEB Bank'ın hedef kredi verme eylemine katılmak için SMS gönderebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu yapmak için TC Kimlik numaranızı 4466'ya göndermeniz yeterlidir. Krediyi aldığınız bankanın şubesinden onaylı bir SMS'e gidin ve krediyi gelir belgeniz olmadan alacaksınız. TEB Bank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılanlar da en yakın banka şubesine başvurarak 3 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi kullanabiliyor.

son-dakika-teb-bankasi-basvuru-sahibine-1000-turk-lirasi-nakit-veriyor

TEB Bankası Hoş geldin Kredisine Başvuru nasıl Yapabilirim?

TEB Bank'a hoş geldin kredisi başvurusu yapın, 10.000TL'ye kadar çok hızlı kredi onayı alabilirsiniz. TEB Bank Hoşgeldin Kredisi'nin ilk 36 ayı sadece bankanın düşük faizli kredilerini ilk kez kullanan müşterilere sunulmaktadır.

TEB Bank, bankanın ihtiyaçlarını karşılayanlara hoş geldin promosyonu sunuyor. Krediler anında onay alıyor  ve 36 aya kadar uzayabilir. Kredi başvurusunda bulunmak için banka kredi puanınız 1400 ve üzeri olmalı ve Türk vatandaşı olmanız ,en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir. Bankanızla yakın bir ilişkiniz varsa, kaç kredi onayı aldığınızı bileceksiniz. Kredi almak için şubeye gitmeden TEB Bank'a SMS gönderebilir veya online kredi başvuru formu doldurabilirsiniz.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Cep telefonunuzdaki mesaj kutusuna TC Kimlik numaranızı yazıp 44 66'ya mesaj atın. 4466'ya mesaj attıktan sonra kredi sonucunu alacak ve onaylanan krediyi hemen kullanabileceksiniz.