Kamu Bankası Müşterileri İçin 10.000 TL Nakit Ödeme Geldi! Son günlerde, bankalar tarafından yapılan kampanya ve promosyon ödevleri adeta birbirleri ile yarış içerisindedir. Buna göre emekli, çalışan, ev hanımı, öğreneceğim hemen herkes bankalar tarafından kendilerine özel olarak sunulan bu kampanyaları oldukça mantıklı bir şekilde değerlendirerek nakit ihtiyaçlarını oldukça düşük masraflar ile karşılayabilmektedirler. Son olarak bankalar tarafından açıklanan önemli bir girişim da kamu bankaları üzerinden gelmiştir. Buna göre kamu bankaları üzerinden kart sahibi olan vatandaşlar meclisten de geçen bu kampanyada 10.000 TL tutarında bir nakit ödemesi şeklinde yararlanabileceklerdir.

12-24-36-ay-vadeli-10000-20000-ve-uzerinde-091-faiz-oraniyla-kredi-kisa-bir-sure-verilecek-basvu-2

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Acil nakit ödemesine ihtiyacı olan vatandaşlar için geliştirilen bu özel kampanyada Vakıfbank ve Halkbank ile beraber ziraat bankası ve PTT de ödemelerde yardımcı olacaktır. Özellikle bu dört kurum üzerinden 10.000 TL tutarına varan bir limit üzerinden ihtiyacınız olan nakit parayı çekebilecek ve bütçenize en uygun şekilde geri ödeme seçeneklerine de değerlendirebileceksiniz. İhtiyaç kredisi olarak kullanacak olan bu nakit ödemesini kampanya detayları ve başvuru süreçleri oldukça kolay ve kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Başvuru Süreçleri

Kamu bankası müşterilerine özel olarak sunulan bu kampanyalı nakit ödeme kredisinde gerçekleştirilmesi gereken bazı başvuru süreçleri bulunmaktadır. Buna göre, ziraat Bankası üzerinden başvuru yapacak olan kişiler kimlikleri ve gelir belgeleri ile banka şubesine başvurabilirler. Halkbank ve Vakıfbank için ise yine aynı şekilde kimlik ve gelir belgesi ile banka şubesine başvurarak kredi için gerekli adımları atabilirler. Aynı zamanda emekli maaşları bu bankalar üzerinden alan vatandaşlar promosyon ödemelerinden de faydalanabilirler.