Emekli için yeni bir müjdeli haber bu sabah geldi. Emekli maaşını alan kişilere aynı gün içinde ödeme yapılacak ve 9000 TL nakit verilecek. Başvuru yapmak isteyen emekliler kamu bankalarından emekli maaşlarını alıyorlarsa 9.000 TL ödeme için gelir belgesi vermeden hesaplarını ödeme alabileceklerdir. Emekli maaşınıza Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank üzerinden alıyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirerek Bu bankalar üzerinden İstediğiniz zaman ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle birlikte emekli olan vatandaşlarda maaşlarının yetmemesi durumunda bankalardan kredi kampanyalarına katılarak veya promosyon kampanyalarına katılarak nakit ihtiyaçlarını gidermek istemektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirdik kredi almak isteyen kişilere 36 ay vadeye kadar işlemler gerçekleştirilerek Kredi verilmektedir. 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank sizlere 9000 TL ödeme verecek ve vermiş oldukları bu ödemeler ile birlikte aynı gün içinde hesaplarınızı Kredi kullanmanıza olanak sağlayacaktır. 

Başvuru yapmak istiyorsunuz bankanın hesabı üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank Mobil uygulamasına giriş yaparak 7/24 buradan 9000 TL için kredi başvurusunda bulunabilecek sonucunu hemen öğrenebilecek ve onaylanan tutarı hesabınızı anında yatırabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit kullanacak olan kişiler şartlara uygun olmaları durumunda 9.000 TL için aynı gün içinde de hesaplarına ödeme almaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kredi kullanmak isteyen kişiler için yapılan yeni kampanyada 36 ay vadeli olarak işlemler gerçekleştirilerek Kredi imkanı sağlanmaktadır.