Emekli maaş alan vatandaşlar, 9800 TL'ye kadar ödeme almak istiyorlarsa devlet desteğiyle birlikte kamu bankaları üzerinden bu ödemeleri, istedikleri zaman alabilmektedirler. Emekli maaş hesabınız üzerinden 9800 TL'ye kadar ödeme alacak olan tüm vatandaşlar için başlatılan yeni kredi kampanyasında 36 ay vadeli olarak işlemlerinizi yapabileceğiniz, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden sizlere hemen aynı gün içinde destek ödemeleri verilmektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için yapmış olduğu bu duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, 36 ay vadeli kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. 

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara acil kredi hizmetinden faydalanmak istiyorlarsa, şubelere gitmeden de işlemlerine hemen aynı gün içinde yapabilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarınıza yatırarak da kullanabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verilecekse, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresiyle birlikte de şubelere gitmeden hesaplarınızı ödemeler yaptırabileceksiniz. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte alacağınız bu kredi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşlara 3 dakika içerisinde sonuç verilecek ve emekli maaş hesapları üzerinden daha önce kredi kullandılarsa da kredi ve hizmetinden faydalanarak düşük faizi 9800 TL, onay alabileceklerdir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli Kredisi Başvurusu

Sadece 9800 tl değil emekli maaşını kamu bankalarına taşıyarak, nakit ihtiyacı olmaları durumunda şartlara uygun olarak kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için daha yüksek limitlerde de ihtiyaç kredileri verileceği açıklandı. 9800 TL ödeme alacak olan kişiler başvurularını gerçekleştirilmeden önce, özellikle daha önce bu bankalar üzerinden kredi kullandılarsa en düşük faiz oranlarından yararlanarak sizlere 5 dakika içerisinde işlem sonucunu vermektedirler. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi kullanacak olan tüm vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda şartlara uygun olarak hemen aynı gün içinde destek ödemelerinden de faydalanabileceğini söyleyebiliriz. Başvurularınızı internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7 24 yapabilirsiniz.