Emekliye 8540 TL lik Müjde. Türkiye Cumhuriyeti’nde emekli olan her vatandaşa müjde! Emeklilerin hesaplarına 8540 TL yattı. Peki vatandaşların hesabına bu tutar neden yatıyor? Son dakika gelişmeleri ve ilgili kampanyaya ilişkin detayları sizler de yazımızdan takip edebilirsiniz.

Emekli vatandaşların sık sık nakit sıkıntısı olabiliyor. Kamu bankaları da buna uygun olarak bir kampanya başlattı başvuran her emekliye hesabına 8540 TL kullanılmak üzere ödeme veriyor. Bu miktar 12 ay vade ile ve düşük faizler ile kolay ödeme şeklinde taahhütlendiriliyor. Ayrıca dileyen emeklilere de ek olarak nakit avans imkanı sağlanıyor. Böylelikle kolay, uygun ödemeli ve profesyonel bir işleyiş ile, kredi, nakit avans gibi kampanyalardan emekliler de yararlanabiliyor. Bunun için TC kimlik no girilmesi ve TC kimlik nosu ile direkt bu miktarı alabilmesi yeterli oluyor.

Emeklilere Ek Ödeme için Nasıl Başvuru Yapılır?

İlgili kampanya Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden yansıtılıyor. Bu bankalardan ilgili kampanyaya katılabilmek için bu bankaların maaşlı müşterisi olmak gerekiyor. Mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden bu kampanyaya başvuru yapılabilir. Bunun dışında bankaların internet sitesi üzerinden de TC kimlik numarası ile ilgili kampanyaya başvuru yapılır. Ayrıca telefon bankacılığı kullanarak da talep edilebilir. Vatandaşların şubeye gitmesine gerek kalmadan kolay bir şekilde nakit ihtiyaçları bu yöntem ile karşılanır.

para-11

Emekli maaşlarını Ziraat bankası, Halkbank ya da Vakıfbank aracılığı ile alan emeklilere sunulan kapsamlı bir kampanya olarak karşımıza çıkıyor. Ek ödeme başvurusunun yapımında kolaylık sağlanıyor. Böylece her emekli vatandaşın ilgili nakit avans imkânından yararlanması amaçlanıyor.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Bu sunulan nakit kampanyaları ve nakit avanslarının dışında ilgili bankalardan emekliler için kredi imkânı da sunuluyor. Farklı miktarlarda ve farklı kredi paketleri ile emeklilerin borçlarını kapatmasına yardımcı olunuyor. Ayrıca nakit ihtiyaçları da anında karşılanıyor. Ödemeler de düşük faizli, ilk taksitinin üç ay ertelemesi olacak şekilde farklı seçeneler ile sunuluyor. Emekliler de diğer vatandaşların yararlandığı tüm haklardan yararlanabiliyor. Ek ödeme başvurusu, nakit avans başvurusu ya da kredi başvurusu için sizler de maaşınızı aldığınız banka ile iletişime geçebilirsiniz.