Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan son dakika kampanyasında, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Ülkemizin kamu bankası olarak hizmet vermekte olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank bireysel müşterilere yapmış olduğu son kampanyalarda düşük faiz oranları ile kredi imkanını 31 Mart tarihine kadar uzattı. 

Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek, 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor, ilk taksit ödemelerinde 90 gün ertelemeli olarak bu kredi kampanyalarını kendi hesabınıza atabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başlatılan bu kampanyaya katılacak olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olması veya emekli olması gerekmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda banka kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar, bu bankalar üzerinden kredi başvurularını çok iyi şekilde gerçekleştirebilir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, yapılan düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredilerinde 50000  tl kadar vatandaşlara kredi imkanı sağlamaktadır. Kamu bankaları tarafından verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasında 50000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların banka kredi notuna göre, faiz oranlarından yararlanacağını söylemek istiyoruz. 

son-basvuru-tarihi-31-mart-2022-basvuru-yapacak-olan-kisilerin-hesaplarina-yatacak1

Başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin banka hesapları olması durumunda banka hesapları üzerinden alacakları internet bankacılığı şifresiyle birlikte, Mobil uygulamaları üzerinden de 7 gün 24 saat, kredi alabileceğini söyleyebiliriz. Kredi başvurularını, bankaların mobil uygulaması üzerinden yapan vatandaşlar, kredi onayı almaları ile birlikte, şubelere gitmeden diledikleri zaman krediyi kendi hesaplarına yatırabilir.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Ayrıca Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar da 50000 TL'ye kadar nakit kredi kullanmak için sadece kimliklerini vererek ve en düşük faiz oranları ile yararlanarak kredi kullanabilirler.