Mucize Doktor dizisiyle kariyer hayatında önemli bir sıçrama yaşayan güzel oyuncu Sinem Ünsal son günlerde aşk hayatı ile merak konusu oldu. Uzun bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılınç ile ilişki yaşayan ünlü oyuncu Sinem Ünsal'ın ilişkisinin bittiği öğrenilmişti. Başarılı oyuncu Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde rol alması ile birlikte dikkatleri üzerine çekmiş ve ekranların aranılan yüzü haline gelmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden de aşkı Kıvanç Kılınç ile pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu ilişkisini gözler önünde yaşamayı tercih ediyordu. Meslektaşına duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren ünlü isimden kötü haber geldi ve iki ünlü oyuncunun ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç Aşkı Neden Bitti?

Flaş bir şekilde ayrılık kararı alan Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç çifti magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı. İki ünlü isim ilişkisini gözler önünde yaşıyordu ve aşkları ile isimlerinden söz ettiriyordu. Ünlü çiftin ayrılık sebebi hakkında ise dikkat çekici bir iddaa ortaya atıldı ve detaylar merak konusu oldu. Sevilen oyuncu Sinem Ünsal bugüne kadar rol alarak oyunculuk performansı sergilediği dizilerde en başarılı oyuncular arasında yer alıyordu. Son yılların yükselen yıldızları arasında gösterilen başarılı oyuncu Sinem Ünsal, bu defa özel hayatında yaşadığı üzücü gelişmeyle magazin gündeminde yer aldı.

Ünlü isim Sinem Ünsal, uzun süredir birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılınç ile senelerdir beraberlik yaşıyordu. Son olarak çiftten kötü haber geldi ve Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç'ın ayrılık sebebi merak konusu oldu. İki ünlü oyuncu ilişkilerini noktaladı ve yaşanacak olan gelişmeler de merak konusu oldu. Bunun yanı sıra söz konusu ayrılık hakkında dikkat çekici bir iddia da ortaya atıldı ve bir ihanetin söz konusu olabileceği belirtildi.

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç Nasıl Tanışmıştı?

Sosyal medya hesabından yaşadığı mutluluğu gözler önüne seren ünlü oyuncu Sinem Ünsal eski sevgilisi Kıvanç Kılınç ile “Gibi” dizisinde tanışmıştı. Ünlü oyuncu Gibi dizisinde başrol oyuncusu olarak sevenleri karşısına çıkıyordu.

Kıvanç Kılınç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

Isparta'da 19 Ağustos 1982 senesinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Kıvanç Kıvanç bugüne kadar pek çok dizide rol aldı. 40 yaşında olan ünlü isim aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da tanımlanıyor. Muhteşem Yüzyıl, Bizim Hikaye, Lale Devri, Kaçak, Ulan İstanbul, Yer Gök Aşk, Filinta, Diriliş Ertuğrul, Kalbimdeki Deniz ve Gibi isimli projelerde rol alan ünlü oyuncu son olarak Sinem Ünsal ile yaşadığı ayrılık ile gündemde yer aldı.

Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor! Hande Erçel'in Yeni Dizisi Bambaşka Biri Final Mi Yapacak? Olumsuz Yorumlar Geliyor!

Sinem Ünsal Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

İzmir'de 21 Haziran 1993 tarihinde dünyaya gelen ünlü ucu Sinem Ünsal 2017 senesi itibarıyla oyunculuk yaparak hayatına devam etmektedir En büyük çıkışlı mucize Doktor isimli dizi ile yakalayan ünlü oyuncu Sinem Ünsal Bugünlerde ise gizli saklı dizisinde performans sergilemektedir.

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç Arasında Kaç Yaş Var?

Ayrılık konusu ile gündemde yer alan Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç arasında 11 yaş olduğu öğrenildi. 1982 doğumlu olan Kıvanç Kılınç ile 1993 doğumlu olan Sinem Ünsal'ın ilişkisinin bitmesi magazin gündeminde yer aldı.