SGK Destekli ödemeler yapıldı! Başvuru yapmak isteyenlere son şans verildi! 16.000 TL ödemeler için sıra beklemenize gerek yok. Başvuru yapacak olan kişilere son dakika haberi geldi. Sgk destekli olarak 16.000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşları, Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank İş bankası ve Garanti Bankası ödeme yapacağını açıkladı. 

Bankaların resmi internet siteleri üzerinden yapılan açıklama ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ile birlikte emekli olan vatandaşların bu kredi kampanyalarına katılarak, işlem yapılacağı haberi geldi. 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda banka şubeleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi onayı alabilecek ve 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 16.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaş hesapları banka dolmasıyla birlikte daha yüksek, limitlerde, SGK destekli kredi alabiliyor. 

Sgk destekli olarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, 16000 TL'ye kadar işlem yapmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde banka şubelerine kimlikleriyle birlikte gitmeleri yeterli olacaktır. Sigortalı olarak çalışan vatandaşların son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda kredi başvurularını yapmaları ile birlikte TC kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama 1100 ve üzerinde kredi puan olmasını istemektedir. 1100 ve üzerinde kredi puanı olan vatandaşlar başvurularını yaptıktan sonra banka kredi değerlendirmesini hızlı bir şekilde şube yetkisinde yaparak sizlere hızlı bir şekilde tekrardan hesabınıza para ödemesi yapacaktır. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

sgk-800-tl-2

Sgk üzerinden emekli olan vatandaşlar ise başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa hızlı bir şekilde bu bankanın SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirler. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirerek yedi gün yirmi dört saat, kredi için işlem yapabilirsiniz. Bankaların resmi internet sitelerine girerek başvurularınızı gerçekleştirebilir, kredi kullanabilir ve sizlere uygun olan bu kredi kampanyaları ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.