Son günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den aldığı evlilik teklifi  ile sık sık gündemde olan Şeyma Subaşı'nın adına kripto para çıkarıldı. Büyük rağbet gören kripto para bir saatte 100 kat  değerlenerek 1 doları gördüğü öğrenildi. Kripto paranın kim tarafından çıkarıldığı henüz bilmese de çok kısa bir sürede,  büyük bir değer kazandı. 

Kripto parasının bir de Telegram grubu bulunuyor.  Telegram grubuna,  üye olan kişilerde mevcut. grubun açıklamasında ise Subaşı'nın  bir ara çok konuşulan sözü olan,  "Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin" şeklinde bir açıklamaya sahip.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Türkiye gündeminde sık sık yer alan bir isim. Son günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den aldığı evlilik teklifi  ve yüzüğün fiyatı ile magazin dünyasının en çok konuştuğu isimler arasına giren Şeyma Subaşı gerek yaptığı paylaşımlar gerekse yaşam tarzı ile sık sık magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Zaman zaman yaptığı ilginç açıklamalar neden ile  konuşulan Şeyma Subaşı, bu kez bambaşka bir konu ile magazin gündemine geldi.

Adına Kripto Para Çıkarıldı

Şeyma Subaşı'nın adına yeni bir kripto para çıkarıldı.  Kripto paranın henüz kimin tarafından çıkarıldığı bilinmese de, 'PooCoin' adlı sitede görüntülenebilen coin,  çok kısa sürede büyük bir yükselişe geçti. PooCoin'e şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor.

Telegram Grubu Var

Şeyma Subaşı  adını çıkarılan kripto parasının bir de Telegram grubu bulunuyor.  Telegram grubuna,  üye olan kişilerde mevcut. Grubun açıklamasında ise Subaşı'nın  bir ara çok konuşulan sözü olan,  "Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin" şeklinde bir açıklamaya sahip. Şu anlık 83 yatırımcısı bulunan  'PooCoin' paranın son 1 saatte 100 kat değerlenerek 1 doları gördüğü belirtildi.