Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Bu sıralarda başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu'nun hayranları büyük bir heyecan yaşıyor ve yeni dizi titizlikle araştırılıyor. Sevilen oyuncu Serkan Çayoğlu birbirinden farklı 3 proje ile anılırken yeni dizi olan Gülcemal'in kısa süre içerisinde ekranlarda yayınlanacağı öğrenildi. Serkan Çayoğlu toplamda 2 sezon yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi sonrasında tekrardan televizyon ekranlarında bir dönüş yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Serkan Çayoğlui Gülcemal isimli dizi projesinin başrol erkek oyuncusu oldu fakat oyuncunun yeni dizide kiminle partner olacağı henüz netleşmedi. Bu sebeple ünlü oyuncunun hayranları ve yeni diziyi merak edenler Serkan Çayoğlu'nun partnerinin kim olacağını araştırıyor ve yeni gelişmeleri meraklı heyecan içerisinde bekliyor. Dizi projesi için ön hazırlıklar devam ederken başrol kadın oyuncusunun henüz netleşmemiş olması ise dizinin tek problemi olarak gösteriliyor.

Sizler için haberimizin devamında başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi olan Gülcemal isimli televizyon projesi hakkında detaylı bilgileri ve konu hakkında merak edilenleri yazdık. Peki Gülcemal dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, Gülcemal dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, Gülcemal dizisi nerede çekildi? Bir dram projesi olarak ekranlarda yayınlanacak olan Gülcemal isimli dizi projesi seyirci kitlesinin dikkatini çekecek bir yapım olarak yayın hayatına başlayacak.

Fox TV ekranlarında yayınlanacağı öğrenilen projenin hikayesinin güçlü bir dram olacağı öğrenirken Bolu'da yaşamakta olan Gülcemal ile kardeşlerinin trajedilerle dolu hikayesi ve büyük bir aşk hikayesi dizide anlatılacak. Serkan Çayoğlu, Ah Belinda isimli sinema filminde kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile başrolü paylaşmıştı. Bunun yanı sıra Oregon isimli film projesinde de Aslı İnandık ile beraber sete çıkan başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu bu defa 3. kez kamera karşısına geçecek ve oyunculuk performansı sergileyecek. Oyuncunun yeni partnerinin kim olacağı merak ediliyor ve kadın partnerin hangi isim olacağı yönünde araştırmalar devam ediyor. Peki Gülcemal isimli Fox TV dizisinin oyuncusu Serkan Çayoğlu partnerinin kim olduğunu açıkladı mı, neler söyledi? İşte ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun yeni dizi ile ilgili yaptığı açıklamalar…

Yeni dizi için hazırlıkların devam ettiğini belirten başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu 2-3 haftalarının daha olduğunu tahmin ettiğini belirtti. Yeni dizi için en güzel şekilde hazırlanıp bomba gibi bir iş yapacaklarını ifade eden ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, partner konusunda da merak edilenleri yanıtladı ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kadın partnerinin kim olduğuna yönetmenin ve yapımcının karar vereceğini ifade eden yakışıklı olmuş Serkan Çayoğlu kendisinin ise sorulduğu zaman fikrini ifade ettiğini açıkladı. Diğer taraftan İspanyolca öğrenmeye de devam eden başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu, yabancı dil öğrenmeyi sevdiğini söyledi. Vakit bulduğu için dil öğrenmek adına çaba sergilemekte olduğunu anlatan Serkan Çayoğlu yeni dizisiyle merak ediliyor.