Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, son zamanlarda özellikle bankaların kredi kampanyalarını kurcalamaya devam ediyor. Bankalar üzerinden nakit ihtiyacı olup, kredi kullanmak isteyen vatandaşlar kendilerine uygun bankaları ararlarken ayrıca düşük limitli kredilerde de hangi bankaların sadece kimlikle kredi vereceği hakkında bilgileri merak ediyor. Son zamanlarda gelişen teknoloji sebebiyle birlikte kredi başvurunuzu yapabileceğiniz Bankalar artık sizlere internet bankacılığı uygulamaları üzerinden bankaların açık olmadığı zamanlarda da kredi imkanı sağlamaktadır. Akbank, Denizbank Finansbank internet bankacılığı uygulamaları üzerinden vermiş olduğu bu kredilerde şartları uygun olarak sizde hemen aynı gün içinde 5000 TL ile 10 bin TL arasında ödeme yatıracağını açıkladı. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar...

Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda kredi puanı 1400 ve üzerinde olması durumunda başvurularını gerçekleştirerek, Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için şartlara uygun olarak hızlı bir şekilde kredi işlemlerini yapacak olan vatandaşlara banka kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte aynı gün içinde hemen ödeme yapılacaktır. Akbank kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda şartlara uygun olarak hemen 36 ay vadeli kredi başvurusunu Akbank Direkt uygulaması üzerinden alabilmektedir. Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak da kullandırılacaktır. 

Denizbank ve Finansbank üzerinden kredi başvurusu...

Denizbank ve Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ise şubelere gitmeden cep telefonları üzerinden SMS atarak hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını görebiliyor. Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar şubelere gitmeden, yapacakları işlemler İÇİN cebimde kredi kampanyasına katılması gerekiyor. Cep telefonunuz için başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Denizbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, hemen işleminizi yapabileceğiniz kampanya şu şekilde katılabilirsiniz. Kredim TC kimlik ve doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazarak, 32 80 numarasına göndermeniz durumunda, Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapabilir, TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda ise Finansbank, üzerinden SMS kredisi başvurusu yapabilirsiniz.