Emekli maaşı alan vatandaşlar için Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından bir duyuru paylaşıldı. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte bu krediler verilecek. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde ödenmektedir. 

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşların emekli maaşları bu bankalar üzerinde olmaları durumunda daha uygun faizlerle krediler kullanabilmektedirler. Uygun faizlerle kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda bugün itibariyle başlatılan kampanyada özellikle cep telefonunuz üzerinden internet bankacılığını kullanarak da istediğiniz zaman kredi ödemesi alabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden verilecek olan nakit kampanyalarından faydalanacak olan vatandaşların bankalardan emekli maaş alması şarttır. 

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, emekliler için kredi veriyor:

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, başvurularını gerçekleştirmek isteyen emekliler için ihtiyaç kredisi kampanyasına hızlı bir şekilde sonuç vereceğini açıkladı.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?
  • Denizbank üzerinden başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, internet bankacılığına girerek veya bankanın internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak, şubelere gitmeden ne kadar onay aldığınızı görebilirsiniz.
  • Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlar ise SMS atarak, internet bankacılığı üzerinden başvuru yaparak, bankanın internet sitesi üzerinden işlem yaparak oturdukları yerden emekli kredisi kullanabiliyor.

Belirtilen bu şartlar dahilinde kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara bu iki banka üzerinden de hızlı birşekilde kredi ödemeleri verilir, onaylanan tutar, hemen aynı gün içinde, hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır.