Sudan ucuza prefabrik ev! Devletten ev jesti! Prefabrik ev almak isteyenlere devlet desteği geldi! Genelde yaşlı kişilerin kafasını dinlemek için tercih ettiği prefabrik evler artık yaşlı genç demeden herkesin gözdesi olmaya devam etmektedir. Özel birikiminiz bulunmakta ise işiniz elbette ki kolay olacaktır. Ancak birikiminize dokunmadan taksit seçenekleri ile prefabrik evlere sahip olmakta mümkün. Bunun için detaylı bir araştırma yapmanız ve uygun fiyat seçenekleri ile kredinizi almanız mümkün olacaktır.

Prefabrik evler de çelik kullanımı

Her türlü yerleşim alanına uyum sağlamaktadır. Dilediğiniz araziye dilediğiniz zamanda sökülerek taşınabilir. İmalatı size vakit kaybettirmeden pratikliği ile dikkat çekmektedir. Özel temel gerektirmeden istenilen yere uyum sağlamaktadır. Siz değerli müşterilerimizin istediğine bağlı olarak çeşitli marka ve modeller ile tercih edilebilir. Peki çelik seçimi neden bu kadar önemlidir? Açıklayalım, 

İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret İşadamı Arkın Koçoğlu'ndan Ali Çakıcı'ya ziyaret

Bilindiği üzere çelik sağlam bir maddeden oluşmaktadır. Deprem denildiğinde akla ilk gelen yapı malzemesidir. Depreme karşı oldukça dayanıklıdır.

Ayrıca diğer beton ve ahşaba oranla kat kat sağlam oluşu bilinmektedir. Uzun süre dayanaklı olması ile çok tercih edilenler arasında olan çelik her türlü kötü zemine de ayak uydurmaktadır. Eğer kaliteli ve uzun zaman kullanım istiyor iseniz bütçenize göre çelik prefabrik evleri tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Ev Almak İsteyenlere Devlet Desteği 

Niteliğine göre bu fiyat birtakım ev modellerinde 1 milyon TL'yi bile geçebiliyor. Fakat gene de mütevazi prefabrik evler de pazarda bulunmakta. Firmalar düşük bütçeli kişiler bağlamında ufak prefabrik ev yapabiliyorlar. örnek olarak 35 metrekare 1+1 prefabrik evler 180.000 TL fiyat veriliyor. 

haber24.com özel haber