Son zamanlardaki nakit ihtiyacımızı, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte gidermeye çalışıyoruz. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, 30.000 TL'ye kadar hızlı birşekilde ödeme almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden hemen onay alabilmektedir. 30.000 TL ve üzerinde kredi kullanacak olan kişilerde şartlara uygun olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilmektedirler.

Sizlerinde nakit ihtiyacı varsa yapacağınız kredi kampanyasına başvuru yapmadan önce banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. 30000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar, kamu bankaları haricinde özel bankaların SMS Kredi servislerini ve internet bankacılığı servislerini kullanarak da şubelere gitmeden hemen aynı gün içinde kredi onayı alabilmektedirler.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız başvurunuzu cep telefonunuz üzerinden SMS ile yapabilir ve banka şubelerine gitmeden sonuç öğrenebilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan vatandaş kendi kimlik numarasını 50 30 numarasına mesaj olarak göndermesi durumunda bu bankadan SMS ile kredi servisine başvuru yapmış olacaktır. QNB Finansbank kredi değerlendirmesini, hızlı birşekilde yaptıktan sonra sizlere sonucu 5 dakika içerisinde gönderir ve onaylanan krediyi hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırmanıza olanak sağlar. 

VAKIFBANK

Kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden işlemlerini gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Vakıfbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak, bankadan ne kadar kredi onay aldıklarını, hemen görebilir. Vakıfbank internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılıyor ve kredi imkanı sağlanıyor. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı birşekilde kredi imkanından faydalanabilecek ve 36 ay vadeli olarak bu kredileri, istediğiniz zaman kullanabileceksiniz. Banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar, 5 dakika içerisinde kullanacakları bu krediler ile birlikte aynı gün içinde hesaplarına da ödemeler alabilmektedir. 

Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu yaptıktan sonra, ayrıca bankanın internet bankacılığı uygulaması üzerinden de krediyi hesabınıza yatırmanıza olanak sağlanmaktadır. düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanmak istiyorsanız sizlere destek olacak olan bu banka üzerinden 5 dakika içerisinde sonuç alabilir ve kredi kullanabilirsiniz.