20.000 TL limitli kredi kartı veren bankalar hangileridir? Vatandaşların merak ettiği yüksek limitli kredi kartı veren bankalar ve bu bankaların kredi kartı başvuru aşamaları hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz. Sizler de eğer 20.000 TL kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız vereceğiniz bankalar üzerinden kart başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kartınızı hemen kullanabilirsiniz.

Kredi kartı kullanımı yapan kişiler daha yüksek limitlerde kredi kartı almak istemektedirler. Özellikle son model elektronik eşyalar sürekli olarak güncellenerek karşımıza yeni modeller ile çıkmaktadırlar. Özellikle cep telefonlarında bu işlemleri görebiliyoruz. Cep telefonlarında yeni çıkan ürünler almak istiyorsanız, yüksek paralar ile alınacağını söyleyebiliriz. 10.000 TL ve 10.000 TL üzerinde de cep telefonlarının olduğu bilinmektedir. Bunları alabilmek için eğer bir kredi kartınız varsa yüksek limitli kredi kartı almak isteyebilirsiniz. 20.000 TL'ye kadar limitli kredi kartı almak istiyorsanız da banka kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Banka kredi notu yüksek olan kişiler yüksek limitli kredi kartı başvurusunda bulunabilirler.

Garanti Bankası kredi kartı başvurusu

Garanti Bankası üzerinden kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız bonus özellikli bir kredi kartı alabilirsiniz. Garanti Bankası kredi notu yüksek olan kişilere yüksek limitli kredi kartı imkanı sağlamaktadır. Yüksek limitli olarak kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız Garanti Bankası şubelerine giderek buradan başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca internet sitesi üzerinden de bonus kredi kartı başvurusu yapılıyor. Hem bankanın hem de kredi kartının resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız kredi kartı başvurusu 5 dakika içerisinde değerlendirilecek ve sizlere hemen sonuç olarak geri dönecektir. Olumlu olmanız durumunda sizi genel müdürlükten arayacaklar ve kartınızı adresinize göndereceklerdir. Bonus özellikli alacağınız bu kredi kartı ile birçok avantajlı ürünler de de düşük faizli kullanım ve yüksek taksit seçeneklerinden yararlanırsınız. Özellikle yapacağınız bonus kartı harcamalarında yaptığınız harcamaya göre bonus puan kazanabilir, kazandığınız bu Bonus puanları daha sonra alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

kredil2-13

Akbank Axess kredi kartı başvurusu

Akbank üzerinden de 20.000 TL ve üzerinde limitlerle kredi kartı almanız mümkündür. Akbank 20.000 TL ve üzerinde kredi kartı limitlerini genellikle daha önce kredi kartına düzenli olarak kullanmış olan müşterilerine vermektedir. Eğer daha önce hiç kredi kartı kullanmadıysanız bu kadar yüksek limitli kredi kartı alamayacağını söylemek istiyoruz. Çünkü bankalar sizin ilk önce çalışma performansınıza ve ödeme gücünüze bakacak. Ondan sonra sizlere limit belirleyecektir. Düşük limitli kredi kartı aldığımız zaman bu limitleri düzenli bir şekilde harcayıp düzenli bir şekilde ödersiniz kredi kartı limitini sürekli olarak artabilir. Akbank şubelerine giderek kredi kartı başvurusu yaparsınız kredi kartı onaylanırsa banka sizlere hemen kredi kartını basıp verebilir. Ayrıca bankanın internet sitesi ve bankanın internet bankacılığını kullanan müşteriler de 20.000 TL ve üzerinde kredi kartı limiti ile başvurularını yapabiliyorlar. Resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız kredi kartı başvurusu 5 dakika içerisinde değerlendirilip sonucu sizlerin cep telefonuna gelir.