Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve e-Nabız sitelerine  oluşan yoğunluktan dolayı sitelere giriş yapılmıyor. 

Bakan  Koca, Twitter hesabından  yapmış olduğu açıklamada aşılamada yeni bir aşamaya geçileceğini duyurdu. SGK'ya kayıtlı olan işçi ve memurlar, 15 Haziran  tarihinden itibaren koronavirüs aşısı olmak için randevu alabilecek.

Yoğunluk Nedeniyle Erişilmiyor 

Bakan Koca'dan Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamanın ardından,  binlerce kişi aşı olabilmek adına MHRS ve e-Nabız'a akın etti. MHRS oluşan yoğun talep nedeniyle  açılamazken Konu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

MHRS Aşı Randevusu Nasıl Alınır? 

Bakan  Koca,  Twitter hesabından  yapmış olduğu açıklamada aşılamada yeni bir aşamaya geçileceğini duyurdu. SGK'ya kayıtlı olan işçi ve memurlar, 15 Haziran  tarihinden itibaren koronavirüs aşısı olmak için randevu alabileceğini paylaştı. Koronavirüs aşıları hakkında diğer bir merak edilen konu ise, aşı randevularının nasıl alınacağı oldu. MHRS üzerinden koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır?;
Hastane randevusu oluşturmak isteyen kişiler, aşağıda yazan iki seçenekten birinden kolayca randevusunu alabilirler.  

Birinci  seçerek olarak Alo 182 hattını aramak ve TC kimlik numaranız ile beraber bulunduğunuz il ve tercih ettiğiniz hastaneye  randevu almak. İkinci seçenek ise, MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile beraber kolaylıkla hastane randevusu oluşturabilirsiniz. MHRS internet adresi üzerinden randevu almak için; Eğer üye değilseniz,  bu durumda "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 
Üyelik işleminizi gerçekleştirdikten sonra "Randevu Al" butonuna tıklayarak T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile birlikte istediğiniz, il ve ilçede istediğiniz hastaneye seçip  orada hizmet veren  doktorlardan birini seçerek randevunuzu kolaylıkla oluşturabilirsiniz.