Kredi başvurusunda son şans! Kredi başvurusu yaparak 30 bin lira tutarındaki kredi için son şans. O banka duyuru yaparak paylaştı. Sizlerde bankalar tarafından yapılan kampanyaya katılım sağlamak için başvuru yapabilirsiniz. İşte başvuru ve aranan şartlar…

Bankalar yeni kampanyalar düzenleyerek bu kampanyaları duyuruya çıkarıyor. Denizbank ve Garanti Bankası kredi detaylarını paylaştı. Duyuruya çıkan bankalardan kredi kullanmak isteyenler, şartları sağlamaları durumunda kredi başvurusu yaparak kredilerine hemen kullanabilirler. 36 ay vadenin geçerli olduğu, ilk ödemede ise 3 ay erteleme fırsatının mevcut olduğu kredilerde düşük faiz oranları uygulanıyor.

Bankaların kredi kampanyaları aynı olmasına rağmen belirlenen şartlarda birbirlerinden bağımsız hareket ediyor. Denizbank tarafından kredi kullanımında gelir belgesine gerek duyulmazken, Garanti Bankası ise gelir belgesini şart koşuyor. Bunun yanı sıra kredi kullanacak olan müşterilerinin sigortasını da baz alıyor.

Kampanya yürüten her iki bankadan hangi banka tercih edilirse edilsin, kampanyaya katılım sağlamak için başvurunun yapılması gerekir. Başvuru için de kredi notunun yüksek olması şart. Bankaların belirlemiş olduğu politikalar gereği en düşük kredi notu 1200 olması halinde kampanyadan yararlanılabilecek.

Denizbank Kredi Kampanyası Başvurusu Başladı

İhtiyaç kredilerinde ön plana çıkan banka Denizbank olarak gösteriliyor. Banka çalışan, emekli ve esnaf olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile kredi veriyor. Kredi değerlendirmesini hızlı bir şekilde yapan banka sonucu anında bildiriyor. Şayet sizlerde bankanın vermiş olduğu krediye başvuru yapmak isterseniz onay almanız halinde 36 ay vadeli 30 bin lira tutarlı krediden faydalanabilirsiniz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Garanti Bbva 30.000 TL Kredi Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti bankası üzerinden kredi kullanmak için başvuru yapabilirsiniz. Yapılacak başvuru ile onay alınması halinde 30 bin lira tutarlı krediyi kullanabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Bunlar kredi skorunun uygun olması ve en az 3 aylık sigorta bedelinin ödenmiş olması gerekir.  Onay almanız halinde kullanacağınız krediyi ilk ödeme 3 ay erteleme fırsatı da bulabilirsiniz.

Bankaya gitme fırsatı bulamayan kişiler, bankanın resmi internet sitesini kullanarak kredi başvurusu yapabilir. Site üzerinden giriş yapılarak kredi başvuru formu doldurularak onay alabilirsiniz. Banka üzerinde hesabın bulunması durumunda onaylanmış olan krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz.