Yeni bölümleri ile seyirci grubunu ekrana kilitleyen Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi Show TV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Peki Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali ne zaman final yapacak, sezon finali ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacak? Magazin gündeminde söz konusu dizi projesinin hangi tarihte ve hangi günde sezon finali yapacağı sorusu merak edildi. İzleyici grubu tarafından dizi projesinin sezon finali yapacağız tarihi araştırıldı ve konu gündemde yer aldı. Sizler için haberimizin devamında ilk sezonu ile fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali tarihini ve merak edilenleri detaylı bir şekilde yazdık.

Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman? Ya Çok Seversen Dizisinden Üzen Haber, Final Bölümü Ne Zaman?

Modern, realist ve iyi eğitimli bir kadın olan Kıvılcım karakteri ünlü oyuncu Evrim Alasya tarafından hayat veriliyor. Kıvılcım’ın eşinden ayrılık kararı alması sonrasında dimdik ayakta kalmış ve sahip olduğu iki kızını da inanmış olduğu bu değerler doğrultusunda yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Kıvılcım’ın büyük kızını Doğa Türkoğlu ve küçük kızı Çimen ise Selin Türkmen tarafından canlandırılmaktadır. Doğa üniversitede diş hekimliği okurken küçük kız Çimen ise henüz liseye devam etmektedir. Evrim Alasya tarafından hayat verilen Kıvılcım karakterinin tek talebi ise ileride çocuklarının mutlu ve başarılı olmalarıdır.

Yeni sezonda Kızılcık Şerbeti dizisinin hangi tarihte sezon finali yapacağı araştırılıyor ve seyirci grubu konu hakkında detayları merak ediliyor. Geçtiğimiz gün sezon finalini görkemli bir davetle kutlayan Kızılcık Şerbeti dizisi ekibi projenin elde ettiği reyting oranları ile de mutlu oldu. Show TV yöneticileri yapım ekibi ve dizinin başrol oyuncuları bu özel gecede bir araya gelerek kutlama yaptı. Başarılı rejisi ve sürükleyici hikayesiyle sezona adeta damga vuran Kızılcık Şerbeti çok başarılı bir sezon geçirdi. Henüz dizi projesinin hangi tarihte sezon finali yapacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da sezon finali bölümünün kısa süre içerisinde yayınlanacağı tahmin ediliyor.