Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi Cuma akşamlarına Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor ve yüksek reyting oranları elde ediyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana tüm topluma çok güçlü bir şekilde yayılan dizi projesi heyecanlı bölümleri ile ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Dizi hayranları ise yeni gelişmeleri merak içerisinde takip ediyor.

Türkiye’nin güncel yaşantısına uygun olan Kızılcık Şerbeti dizisi toplum ile de örtüşen bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Ünlü oyuncu Barış Kılıç ise söz konusu dizi projesinde Ömer isimli karaktere hayat veriyor ve hayranları karşısına güçlü bir performans sergileyerek çıkıyor. Dizisi ve hayat verdiği karakter ile ilgili önemli bilgileri paylaşan ünlü oyuncu Barış Kılıç, merak edilenleri yanıtladı.

Ünlü isim daha önce Yasak Elma dizisinde de rol almış ve daha sonra Kızılcık Şerbeti dizisine geçiş yapmıştı. Güncel olarak yeni dizisinde milyonlarca izleyiciyi peşinden sürükleyen başarılı oyuncu Barış Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Oyuncu, dizilerinde çok şey anlattıklarını, her inanç grubundan ve her gelir seviyesinden de geri bildirim aldıklarını söyledi. Ünlü isim söz konusu hikayenin de tek bir yerde toplanmadığını açıkladı ve bu durumun beklentilerinin üstünde kaldığını da açıkladı. Oyuncu, hikayenin çok iyi olduğunu bildiklerini açıkladı ve haftalar geçtiği zaman temponun da arttığını söyledi. Projede anlatılan hikayenin derinliğinin seyirci kitlesi tarafından algılandığı zaman meselenin de daha başka bir yere geldiği hakkında açıklamalar yapıldı.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Güzel oyuncu Evrim Alasya ise dizide Ömer karakterinin sevdiği kadın olan Kıvılcım isimli karakteri canlandırıyor ve güçlü bir performans sergiliyor. Ünlü isim dizinin çok başarılı olduğu noktasına vurguda bulundu ve Kızılcık Şerbeti’nin tüm farklı gruplara yayılan bir dizi olduğunu ifade etti.