Konut kiralarının artış gösterdiği dönemlerde, vatandaşlar uygun fiyatlar ve düşük faiz oranlarıyla konut sahibi olma yolunu aramaktadır. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlamaktadır.

Vakıfbank, SarıPanjur Konut Kredisi ile Sıfır Konutlara Özel İmkanlar Sunuyor

Vakıfbank, 120 aya varan vade seçenekleri ve uygun kredi faiz oranları ile konut sahibi olmanızı kolaylaştıran bir seçenek sunmaktadır. SarıPanjur Konut Kredisi sayesinde sizi maddi sıkıntılara sokmadan ev sahibi olabilirsiniz.

Halkbank, Hesaplı Evim Konut Kredisi ile Bütçenize Uygun Seçenekler Sunuyor

Halkbank, bütçenize en uygun vade ve ödeme seçeneklerini değerlendirerek ev sahibi olmanızı sağlayan bir kredi imkanı sunmaktadır. Faiz oranları sıfır konutlar için geçerli olup ikinci el konutlarda farklılık gösterebilmektedir. Kredi faiz oranlarından yararlanabilmek için belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir, bunlar; minimum kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmak, kredi kartı başvurusu yapmak ve onaylanmış kredi kartınızın olması, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermek, Bankadan Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmak, en az bir adet İnternet/Mobil/Dialog şube üyeliği oluşturmak şeklinde sıralanabilir.

Ziraat Bankası, Sıfır Konut Kredisi ile Konut Sahibi Olmanıza Destek Oluyor

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Ziraat Bankası, Sıfır Konut Kredisi ile 120 aya kadar vade seçenekleri sunarak ödemelerinizi bütçenize uygun şekilde planlamanıza yardımcı olmaktadır. Sıfır Konut Kredisi ile konut sahibi olma fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Kamu bankaları tarafından sunulan düşük faizli konut kredileri, vatandaşlara uygun ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile konut sahibi olma imkanı sunmaktadır. Bu fırsatları değerlendirerek, konut sahibi olma hedefinize daha kolay ulaşabilirsiniz.