20.000 TL nakit onayı almak istiyorsanız öncelikle banka kredi notunuzun en az 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca bankalardan icralık ve avukatlık bir durumumuzun olmaması şartı da vardır. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin ayrıca gelir durumlarında da sıkıntı olmaması ve daha önceden bir kredi kartı veya Kredi kullanmış olması da gerekiyor. Bu şartlara uygun olmanız durumunda işlem yapabilirsiniz.

İş Bankası 20.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerin belirli şartlara uygun olmaları durumunda bu kredileri hızlı bir şekilde kullanacağını söyleyebiliyoruz. İş Bankası müşterilerine kredi vereceği zaman kredi notunun en az 1300 ve üzerinde olmasını ister.  Özellikle İş Cep uygulaması üzerinden alacağınız kredilerde banka daha yüksekliklerde kredi notu olan kişilere hızlı bir şekilde kredi onayı vermektedir.

İş Bankası üzerinden alacağınız 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda banka müşterilerine 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sağlar. Ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka ATM'si banka şubesi ve banka müşteri hizmetleri numarasından daha 20.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

is-bank-4

Halkbank 20.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank üzerinden diye 20.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi kullanmak isteyen kişiler bankanın internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirler. Eğer kredi onayı alırsanız kimliğiniz ile beraber en yakın Halkbank şubesine giderek buradan kredinizi kullanabilirsiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsak kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması yeterlidir. Bankalarla bir sorununuz yoksa ve gelir durumunuzda da sıkıntı yoksa banka sizleri onay verir. Özellikle çalışan kişilerin en az 6 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmalarını isteyeceklerdir. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredileri daha düşük faiz oranları ve masrafsız kullanmak istiyorsanız da Halkbank mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

TEB Bankası 20.000 TL kredi başvurusu

TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler bankanın müşterisi olması durumunda şubelere gitmeden internet bankacılığı üzerinden kredi onayı alabiliyorlar. Kredi kullanmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine gidecek zamanınızda yoksa internet bankacılığını açarak buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi de hemen kullanabiliyorsunuz. Ayrıca TEB Bankası üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapılmaktadır. TC kimlik numaranızı 4466 numarasına mesaj göndererek hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Onaylanan krediyi de en yakın TEB Bankası şubesine giderek kullanabiliyorsunuz. Bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da kredinizi kullanabiliyorsunuz.