Emekli maaşı alan vatandaşlar için kamu bankaları sürekli olarak güncel kampanyalar yaparak vatandaşlara gelir belgesiz nakit ihtiyaçları olması durumunda işlemlerini gerçekleştirerek hemen aynı gün içinde para vermektedir. Halkbank Vakıfbank ve PTT üzerinden emekli maaşı almanız durumunda artık kredi kullanacak olan kişilerin şartları uygun olmaları ile birlikte istedikleri zaman bankalar üzerinden kredi kullanabileceğini söylemek isteriz. Nakit ihtiyacı olması durumunda Halkbank Vakıfbank ve PTT üzerinden emekli maaşı hesabınız üzerinden İstediğiniz zaman acil kredi kullanabilirsiniz. 

Bankalar Kendi resmi internet siteleri üzerinden yapmış oldukları duyurularda emekli maaşı da kendi bankasından alan ve daha önce Kredi kullansanız bile sizlere hızlı bir şekilde sonuç verilerek ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. 5 dakika içerisinde sonucunu öğrenebileceğiniz bu kampanyalara internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve internet sitesi üzerinden katılabileceğiniz gibi PTT üzerinden ise SMS atarak da hızlı bir şekilde sonuç öğrenebilirsiniz.

Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar en düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanabilmektedirler. Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için banka şubelerinde gitmeden internet bankacılığı uygulaması ve internet sitesi üzerinden başvuru yaparak onay alıp almadığınızı görebilecek ve daha sonra banka şubesine giderek kimlikle kredi kullanabileceksiniz. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda Kredi kullanacak olan vatandaşların 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirecek kredi kullanabilmeleri için PTT üzerinden emekli maaşı almaları durumunda PTT emekli kredisi alabilirler. Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız PTT yazın boşluk bırakın ve t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz durumunda bu banka üzerinden nakit başvurusunda bulunabilecek ve onaylanan tutarı 10 dakika içerisinde sizlere sms ile gönderilecektir. PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ayrıca kredi almak istiyorlarsa PTT şubelerine giderek gişe işlemleri üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilir ve onaylanan krediyi hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırabilirler.