Halkbank, TEB, Yapı Kredi Bankası ve Akbank son dakika olarak kendi resmini internet siteleri üzerinden yapmış oldukları duyuru ile birlikte vatandaşlara 5000 TL ile 50 bin TL arasında acil ihtiyaçların da ihtiyaç kredisi kullandıracağını duyurdu. 36 ay vadeye kadar ödenecek olan bu krediler de bankalardan başvuru yapmak isteyen vatandaşların kredi notu ve Banka kredi sicili uygun olması gerekmektedir. Nakit ihtiyacınız var ise Halkbank TEB Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu bankaların yapmış olduğu düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisini hemen kullanabilirsiniz. 

Başvuru nasıl yapılır? 

Acil kredi ihtiyacı olan vatandaşlar başvurularını yapmak istiyorlarsa ilk olarak hangi banka üzerinden başvuru yapması gerektiğini bilmesi gerekiyor. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar kamu Bankası üzerinden kredi almak istiyorsa Halkbank şubeleri yardımcı olacaktır. Size en yakın Halkbank şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve kredi başvurunuzu yaptıktan sonra bu bankadan hangi faiz oranları ile ne kadar ihtiyaç kredisi kullanacağınızı görebilirsiniz. 

h1-10

Halkbank sizleri düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Eğer krediye özel bankalar üzerinden almak istiyorsanız TEB Bankası Akbank ve Yapı Kredi bankası'nın yapmış olduğu sms kredi kampanyasına katılabilirsiniz. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Sms ile TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar t.c. kimlik numarasını 44 66 numarasına gönderebilirler. Akbank üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ise Kredi yazıp boşluk bırakıp t.c. kimlik numarasını da yazarak 4425 numarasına mesaj gönderebilir. Yapı Kredi Bankası üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar bireysel yazıp boşluk bırakıp t.c. kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirini yazarak 4411 numarasına göndermesi yeterli olacaktır. Sms ile yapmış olduğunuz Kredi başvurularında hızlı bir şekilde onay olabilmeniz için banka sizlere 5 dakika içerisinde sonuç verecek ve banka kredi notumuzu uygun olması durumunda kredinizi en yakın banka şubesinden İstediğiniz zaman kullanabileceksiniz. Ayrıca bu bankaların banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgenizi verdikten sonra da ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sizlere sunulmaktadır.