Halkbank Duyurdu: Daha Sonra 2 Banka Daha Ortak Oldu! Kredi Notunu Dert Etmeden 10.000 TL Ödeme Var. Halkbank üzerinden hemen destek 10.000 TL duyurusu sonrasında diğer bankalar olan Ziraat Bankası ve Garanti Bankası'da aynı şartlarda nakit kredi vereceğini açıkladı.

Düşük faiz oranları ile alacağınız bu kredilerde banka şartlarına uygun olan kişilerin 5 dakika içinde sonucunu öğrenecekleri krediler için bazı şartlar olacak. Kredi alacak kişinin banka kredi notu önemli olmaktadır.

Bu kredi notu 1100 ve üzerinde ise hemen kredi alabileceklerdir. Kredi notu düşük olan kişiler maalesef onay alamayacaklardır. Kredi notu uygun olan kişilerin ayrıca gelir durumuna bakarak da bankalar onay verir. Bu şartlara uygunsanız 3 bankadan hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Halkbank Üzerinden Nakit Başvurusu 

Halkbank internet sitesi üzerinden veya bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvuru yapmanıza olanak sağlayacak. Kredi alacak kişilerin, internet bankacılığı şifresi var ise Halkbank mobil uygulamasına giriş yaparak hemen başvuru yapabilecek ve kredi onayı alabileceklerdir. Halkbank ayrıca banka şubelerine gelen vatandaşlara da hemen ödeme yapacağını açıkladı. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası Nakit Kredi 

Ziraat Bankası kamu bankası olmasından dolayı düşük faizlerle kredi imkanı sağlıyor. Nakit ihtiyacı olan kişilere banka 5 dakika içinde kredi sonucunu veriyor. İhtiyaç kredisi alacak kişilerin banka şartlarına uygun olması durumunda hemen sonucu gelecek. Banka şubelerinden ve bankanın internet sitesinden başvuru yapabileceksiniz. 

ziraat-bankasi-halkbank-vakifbank-is-bankasi-ve-ptt-emekliye-calisana-memura-500-bin-tllik-bir-b1

Garanti BBVA Bankası Nakit Kredi 

Garanti Bankası üzerinden başvuru yapmak için başvuru şartlarına uygun olursanız en kolay yöntemlerden birisi bankanın resmi internet sitesidir. Buradan yapacağınız kredi başvuru sonucu hemen sizlere söylenecektir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere uygun faizlerle kredi imkanı sağlanmaktadır. Nakit ihtiyacı olması durumunda Garanti BBVA Bankası nakit kredi için başvuruyu alacaktır. 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli 10.000 TL krediyi bu şekilde alabileceksiniz.