Yapımcıların adeta birbirleriyle yarıştığı dizilere bir yenisi daha ekleniyor. İlk olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündeme gelen ünlü yazar Dr . Gülseren Budayıcıoğlu, şimdi ise ekranda 3 farklı dizisiyle güçlü hikayelerin kaynağı konumunda. Budayıcıoğlu'nun yıldızı Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi ile iyice Parladı. Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda, başladığı günden beri izleyicisinden büyük ilgi görürken, Dr. Budayıcıoğlu'nun son projelerinden biri olan Camdaki Kız  dizisi çok kısa sürede büyük başarılara imza attı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaparak bitti. Böylece Budayıcıoğlu’nun 3 dizisi  şu anda ekran ömrünü sürdürüyor. Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız dizileri  işte geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Kırmızı Oda tv8 ekranında devam ediyor.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda sezona çok iyi başladı,  izleyicilerin  diziye  olan ilgisi ise  gittikçe artarak büyüyor.  Budayıcıoğlu'nun son projelerinden biri olan Camdaki Kız  dizisi de kısa bir sürede,  milyonları ekran başına topladı.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk  gibi genç ve başarılı isimlerin başrol oyuncusu olarak yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir ise 2 sezonluk macerasını tamamladı. Kulislerde konuşulanlara göre yeni bir dizi daha geliyor.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir süredir üzerinde  dikkatle çalıştığı dizi projesi hakkında kulis bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş  tarafından aktardı. OGM Pictures tarafından  hazırlanan dizi Star TV ekranında yayınlanacak.

Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanacak olan dizi ilçenin şimdi daha harekete geçildiği öğrenilirken, yeni dizi 2021-2022 sezonu için hazırlanıyor ve dizi için  oyuncu arayışlarına da çok yakında başlanacak. Önümüzdeki sezon izleyicileri ile buluşacak olan dizi şimdiden ilgi çekmeye başladı.