Garanti Bankası, Denizbank, Akbank ve QNB Finansbank tarafından yeni bir kredi kampanyası haberi paylaşıldı. 44000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için gelir belgesiz olarak ve düşük faiz oranları ile birlikte bu ay sonuna kadar sizlerde ödemeleriniz alabileceksiniz. Garanti Bankası, Denizbank, Akbank ve QNB Finansbank üzerinden başlatılan bu kredi kampanyalarında banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda aynı gün içinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de düşük faizle ödeme alabileceği haberi geldi.

Garanti Bankası 44.000 TL kredi başvurusu

Garanti Bankası üzerinden 44000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, kredi şartlarına uygun olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak hızlı bir şekilde aynı gün içinde ödenebilecek bir kredi kampanyası hazırlandı. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında 44000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara banka, 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını resmi olarak duyurdu. Size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kullandırılacak. 44000 TL kredi için başvuruda bulunabileceksiniz.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Akbank ve Denizbank 44.000 TL kredi başvurusu

Akbank ve Denizbank üzerinden 44.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedir. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 44000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi ödemeleri internet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilmektedir. Akbank ve Denizbank hesabınızın olması durumunda internet bankacılığı şifresi alarak mobil uygulamalar üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank SMS ile 44.000 TL Kredi başvurusu

QNB Finansbank 44000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyası için banka kredi puanı uygun olan vatandaşlara cep telefonları üzerinden SMS atmaları ile birlikte onay vereceğini açıkladı. 44000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşları SMS ile kredi almak için başvurularını yapmak istiyorlarsa, şubelere gitmeden hızlı bir şekilde işlem yapabilecektir. Tc kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz durumunda 44000 TL ihtiyaç kredisi onayı alıp almadığınızı görebilirsiniz.