Garanti Bankası 5000 TL Ödeme Yapıyor, Bugün Başladı haberi gündem oldu. Banka üzerinden 5000 TL'ye kadar acil ihtiyaçlarınız için ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve onaylanan kredinizi hemen hesabınıza atabilirsiniz. Üstelik banka müşterisi olan ve maaş müşterisi olan kişilere, daha uygun faizlerle bu işlemler yapılıyor. Başvuru yapacak olan kişiler, banka kredi politikalarına uygun olması durumuna 5000 TL'ye kadar onay alabilecek ve şartsız olarak verilecek bu kredilerde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme imkanı sunulacak. Bankadan hesabı olan kişiler banka şubelerine gitmeden de bu krediyi hesaplarına atabilecekler. 

Çalışan, emekli olan ve esnaf olan herkesin Garanti Bankası üzerinden bu kredileri alacağını söyleyebiliriz. Özellikle banka isim değişikliği ile birlikte, Garanti BBVA bankası olmasından sonra, internet işlemleri ve dijital bankacılık işlemlerini oldukça geliştirmiştir. Bu bankadan 5000 TL'ye kadar ödeme alacak kişiler, belirli şartlara uygunsa, hemen kredi kullanabileceklerdir. 5000 TL'ye kadar ödeme almak isteyenler, banka hesapları varsa hemen bankanın internet şifresini alarak, internet bankacılığına giriş yapabileceklerdir. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Banka kendisinin yayınladığı kredi şartları ile birlikte, müşterilerine hemen onaylı krediler vereceğinin de altını çizdi. 5000 TL'ye kadar ihtiyacı olanlar için bu limit verilirken, banka daha yüksek limitlerde de kredi vereceğini açıkladı. Özellikle daha önce bu bankadan kredi almış ve kredi kartı kullanmış kişiler, kullanım durumlarında her hangi bir sıkıntı yaşamadılarsa, kredilerini hemen hesaplarına atabileceklerdir. İnternet üzerinden kullanılan bu kredilerde, banka masrafsız ve düşük faizli krediler verecektir. Garanti BBVA üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin çalışıyor olması durumunda bankanın en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olmanızı isteyecektir. Emekli olan kişilerde ise emekli maaşlarını bu bankadan almaları şartı vardır.

garanti-bankasi-5000-tl-odeme-yapiyor-bugun-basladi1

Emekli olan kişiler ayrıca bu bankadan maaş alıyorsa, şart olmadan, kredi notu düşük olsa bile emekli kredilerini 200.000 TL'ye kadar kullanabileceklerdir. Acil para ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacak olan Garanti BBVA bankası, uygun faiz oranları ile hemen sizlere istediğiniz zaman, 7 gün 24 saat kredi imkanı tanıyacaktır. Bankanın resmi internet sitesi olan www.garantibbva.com.tr adresinden kredi başvurusunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz.