Garanti Bankası, 10000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm bireysel müşterileri için yeni bir kredi paketi hazırladığını açıkladı. Garanti Bankası, ekonomik sıkıntı yaşayan tüm vatandaşların emekli olması, uzun süredir aynı işyerinde çalışıyor olması veya devlet memuru olması durumunda bireysel tüketici kredisi adı altında vereceği kredilerde şartları uygun olarak vatandaşlar hemen aynı gün içinde işlem yaparak, kredi kullandıracağını açıkladı.

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların bireysel müşteri olması ve kredi kullanmak için şubelere gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için hemen aynı gün içinde kredi işlemleri yapılacağı duyuruldu. 

Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Garanti Bankası kredi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir, onaylanan kredileri hesaplarınıza yatırarak kullanabilirsiniz. Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız ve başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız, 5 dakika içerisinde sonuçlarını alabileceğiniz bir kredi paketi hazırlanacaktır. Garanti Bankası kredi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlar, uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemelerinde hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Garanti Bankası kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizlerde hemen aynı gün içinde işlemlerinizi gerçekleştirerek, 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz. Garanti Bankası kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde kredi ödemelerinden faydalanabilmeleri için hemen aynı gün içinde yapılmaktadır. 10 bin TL kredi ödemesi aldığınız zaman sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturularak işlem yapılacak ve ilk taksit ödemenizde de 90 gün erteleme yapma imkanı sizlere sunulacaktır.