Garanti Bankası 0.99 Oranına Sahip Faiz ile Nakit Verecek! 10 bin TL Üzerine Onay Geleceği Duyurulmuş Oldu. Garanti BBVA bankası internet sitesinden açıklama yapıldı. Detaylar haberimizde...

Garanti Bankası 0.99 oranına sahip faiz ile nakit kredi vereceğini duyurdu. Başvuru yapan herkes bu krediyi alabilecek. 10 bin TL’ye değin onay gelecek. Bankadan gelen açıklamaya göre kredinin nasıl alınacağı da netleştirildi. İşte konuya dair diğer ayrıntılar…

Garanti Bankası’ndan 0.99 faiz oranına sahip nakit kredi alabilmek için sadece 10 bin TL değil bu meblağın üzerinde de krediye başvuru yapabilmiş olacaksınız. Kredi başvurusunda bulunacak olanlar hızlı bir biçimde neticeyi görmek için bankanın yaptığı kredi başvuru yöntemleri ile beraber işlemlerini gerçekleştirebilmiş olacak.

Garanti Bankası’ndan bu krediyi almak için bireysel müşteri olunması gerekiyor. Bunun yanı sıra kredi ya da kredi kartı kullanmış olmak da önem taşımaktadır. Düzenli biçimde ödeme yapan bireyler için hazırlanmış olan bu kampanyada Garanti Bankası önde gidiyor diyebiliriz.

Kredi Başvurusu Nasıl Olacak?

garantibbva-3

Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bireyler başvurularını banka şubelerinden diledikleri zaman diliminde yapabilecek. Kredi almak istiyorsanız eğer başvurunuzu hemen yapmalısınız. Garanti Bankası şubesine gideceğiniz gün geldiğinde sadece kimliğinizle işlem yapabileceksiniz. Onay alırsanız da aynı gün banka krediyi hesabınıza tanımlayacak demektir. Kredi ödemeleri konusunda da kolaylık sağlayan Garanti Bankası halka destek olmaya devam ediyor. Kimliğiniz ile beraber banka şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Garanti BBVA üzerinden ayrıca nakit almak isteyenlerin emekli olması durumunda emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden alması istenmektedir. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra düşük faiz oranları ile işlem yapılmaktadır. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi verilmektedir.