Alınan bir son dakika flaş gelişmesi haberine göre PTT, devlet destekli bir şekilde 10.000 TL'lik ödeme vereceğini açıkladı. Kampanya ile ilgili detayları haberimizin ayrıntılarında görebilirsiniz...

Yine sahnede PTT var. Gariban dostu olarak bilinen PTT resmi internet sayfası üzerinden son dakika gelişmesi halk arasında büyük bir sevince neden oldu. Vatandaşlar, PTT üzerinden 10 bin TL'lik kredi almak amacıyla şimdiden kuyruk oluşturdu bile nokta siz de acele edin ve nakit ihtiyaçlarınızı daha fazla ertelemeyin.

Beklenen sevindirici haber, son dakika gelişmesi olarak PTT'den geldi. Başvuru sahibine 10.000 TL verilecek. Vatandaşlar, başvuru işlemlerini gerçekleştirdikleri takdirde PTT üzerinden güvenliği, kolay ve pratik bir şekilde netice elde edebilecek.

Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşlarına her zaman destek çıkan PTT, özellikle de koronavirüsü pandemisi dönemi içerisinde çok fazla yardımda bulunmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda PTT kimlik kartınız ile beraber başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi diğer taraftan PTT mobil bankacılık uygulamasını cep telefonunuza ya da diğer mobil cihazlarınıza indirmek suretiyle başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Gerekli olan koşulları sağladıktan sonra yapmanız gereken tek şey sadece PTT yönetimi tarafından size kredi onayı cevabının gelmesini beklemek dir.bu haberi aldıktan sonra PTT şubeleri başta olmak üzere PTT mobil bankacılık şifresi ile istediğiniz zaman bu krediyi hesabınızı aktarabilir ve kullanabilirsiniz.

flas-gelisme-ptt-devlet-destekli-10000-tl-nakit-oduyor1

Son zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlar açısından kampanya başlatan PTT, kredi alacak yurttaşların banka kredi notu düşük olması durumunda dahi 10.000 TL'ye varan kolay bir şekilde ödeme gerçekleştirileceğini açıkladı. PTT şubelerinden ya da PTT SMS hizmetinden ihtiyaç kredisi başvurusu işlemlerini gerçekleştirecek kişiler, ne kadar kredi onayı alacaklarını ise diledikleri takdirde hızlı bir şekilde öğrenebilecek. PTT ihtiyaç kredisi, bireysel bir şekilde sonu olduğu için sigortada memur olarak çalışan emekli vatandaşlar açısından oluşturulmuş bir kredi kampanyasıdır.

PTT resmi internet sayfası tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre şartların uygun olması halinde 10.000 TL'lik nakit desteği sunulacak nokta sizlerde kredi notunuz uygun olması şartını yerine getirdikten sonra PTT tarafından sunulan bu krediden yararlanmak istiyorsanız derhal bir şubeye giderek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz

PTT 10.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT ihtiyaç kredisi başvurusu işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların PTT şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi diğer taraftan vakitleri yoksa bile telefonlarından mesaj bölümüne girip PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasını yazıp bunu 3050 numarasına mesaj gönderilmeleri gerekir. Kredi başvurusunun sonrasında banka, alınan kredi onayı sonrasında hesaba direkt bir şekilde 10.000 TL atar.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Sizlerde PTT'nin bu son dakika müjdeli kredi haberini duyduğunuzda faydalanmak istiyorsanız kimlik kartınız ile beraber herhangi bir PTT şubesine gidebileceğiniz gibi mesaj gönderme şekli ile de başvuru işlemlerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz.