Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız

Eylül ayı içerisinde emekli olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere devlet destekli olarak 40.000 TL ödeme kamu bankaları tarafından ödeneceği resmi olarak açıklandı. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda başvurularınızı gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen kişiler Kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte aynı gün içinde hesaplarını ödemeler yatırmaktadır. Emekli maaş hesapları Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden olan vatandaşlar nakit kredi kullanmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda aynı gün içinde Kredi ödemelerini aldıktan hemen sonra işlemlerini yaparak 36 ay vadeli devlet destekli Kredi kullanarak düşük faizlerde işlem yapabilecek.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi Genel müdürlük olarak tarafından yapılan duyuru sonrasında 40.000 TL'ye kadar emekli vatandaşlara verecekleri bu ödemelerde maaşları kendi bankaları üzerinde olan kişilere destek olacak. Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz 40.000 TL ödemelerde 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli Kredi kullanarak isterseniz ihtiyaç için bu krediyi kullanabilecek isterseniz de diğer bankadaki olan borçlarınızı kapatmak için borç transferi kredisi kullanabileceksiniz. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramdan sonra yapmış olduğu duyuru ile birlikte Eylül ayı içerisinde ihtiyacı olan emekliler için verilecek olan 40.000 TL ödemeler başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların hesaplarını aynı anda yatırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirecek kişiler yine internet sitelerine giriş yaparak buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurması isteniyor. Biletler bu şartlara uygun olan vatandaşlar Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kredi işlemlerinden faydalanarak acil kredi imkanı'ndan faydalanarak ihtiyaç kredisi kullanabilmektedirler. 

Editör: Vural Pars