Emekli maaş alan vatandaşlar için yapılan yeni duyuru sonrasında nakit ihtiyacı olan kişilere belirli tarihlerde hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi ödemeleri yapılacağı resmi internet siteleri üzerinden açıklandı. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için alacağınız ihtiyaç kredilerinde kredi şartlarına uygun olarak hızlı bir şekilde kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 

Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte sizlerde başvurularınızı gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, Garanti Bankası ve Akbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı, hesabınız aracılığı ile birlikte 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, Garanti Bankası ve Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan bu işlemlerde ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi paketi hazırlandı. Emekli maaş hesabınız aracılığıyla birlikte başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız ve kredi kullanmak istiyorsanız sizler için verilecek olan bu kredi paketlerinde uygun faiz oranları ile birlikte işlemler yapılarak sizlere kredi işlemleri hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılarak kullandırılmaktadır. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank

Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de diğer bankalar ile karşılaştırma yaptığımız zaman daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi alacağımızı görebiliriz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, kredi başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, şubelere gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedirler. En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi yapabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Garanti Bankası ve Akbank

Garanti Bankası ve Akbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinize hemen internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 5 dakika içerisinde yapabilirsiniz. Garanti Bankası ve Akbank üzerinden kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.