Emekli olan kişilere son dakika haberi geldi. Emekli olan kişiler bankalardan işlem yaparak 3000 TL'ye kadar nakit başvurusu yapabilir ve hemen onaylanan parayı da hesaplarına atabilirler. Emekliye 3000 TL'ye kadar ödeme yapacak bankalar yeni duyurularını paylaştı. Emekli olan kişiler, bu kampanyalardan faydalanarak, hemen 3000 TL ödemeleri kendi maaş aldıkları hesap üzerinden alabilecekler. 

Emekliye 3000 TL Ödeme

Emekli olan kişilere 3000 TL'ye kadar yeni bir ödeme başladı. Uygun faiz oranları ile birlikte, 3000 TL nakit avans limiti bankalarda verilecek. Emekli olan kişiler, bu ödemeleri hemen hesaplarına atabilmeleri için başvuru yapmaları gerekiyor. Değerlendirme sonucu da 1 gün içinde belli olacak ve kredinizi hemen kullanacaksınız. Emekli olan kişilere son dakika olarak yapılan bu kampanyada uygun olan kişiler, başvuru yaptıktan sonra onay alacak. Başvuru detayları ve bankalar şu şekilde....

Ziraat Bankası 3000 TL Ödeme

Ziraat Bankası üzerinden 3000 TL ödeme yapacak olan kişilere hemen sonuç vererek işlem yapıyor. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, bankanın mobil uygulamasına girerek buradan başvuru yapabilir, artı para olarak nakit avans limiti alabilirsiniz. Banka şubelerinden de maaş aldığınız hesap üzerinden 3000 TL artı para başvurusu yapabilirsiniz. 

Vakıfbank 3000 TL Ödeme

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden de 3000 TL ödeme başladı. 3000 TL'ye kadar ödeme alacak kişiler, Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden kredi kullanabilir. Vakıfbank üzerinden 3000 TL'ye kadar ödeme alacak kişilerin onay aşaması 1 gün sürecek. 3000 TL onay alırsanız, hesabınızda artı para olarak gözükecek.

Halkbank 3000 TL Ödeme

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar, Halkbank mobil uygulamasını kullanarak 3000 TL için başvuru yapabilir. 3000 TL'ye kadar başvuru yaptığınızda banka hemen sizlere sonucu verir. Halkbank 3000 TL ödeme aldığınızda sizlere artı para olarak hesaplarınıza para yatıracaktır. Halkbank uygun faizlerle ayrıca emekli olan kişilere de bu parayı verecek.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

emekliye-mujdeli-haber-son-dakika-duyurusu-yapildi-emekli-maasini-bankadan-alanlara-3000-tl-1-gu

Özel Bankalardan 3000 TL Ödeme

Kamu bankaları gibi ayrıca özel bankalar üzerinden de ödeme alabilirsiniz. 3000 TL'ye kadar ödeme alacak kişiler, kendi maaş aldıkları bankadan mobil uygulamaya girerek, buradan artı para başvurusu bir diğer adıyla kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilirler. 3000 TL aldığınızda hemen kullanabilirsiniz.