Emekli maaşı alan vatandaşları için 14.000 TL'ye kadar Ödeme yapacak olan bankaların listesi yayınlandı. Emekli maaşı hesabı üzerinden başvurularını gerçekleştirerek 14.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara aynı gün içinde işlem yapılacak ve onaylanan tutar hesaplara yatırılarak da kullandırılacaktır. Emekli maaşı hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 14.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirecek onaylanan bu krediler hesaplarınızı yatırarak aynı gün içinde hemen kullanabileceksiniz. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Emekli maaş hesabınız üzerinden 14.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak için banka şubelerine gitmeden işlemlerinizi hemen yapabilirsiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda nakit kredi kullanan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir. 

Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler özellikle bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapmış oldukları başvurularda nakit kredi kullanmak istiyorlarsa banka müşterisi olması ile birlikte istedikleri zaman kredi ödemelerini şubelere gitmeden kendi hesaplarına yatırabilmektedir.

Emekli maaşı alan kişiler 14.000 TL üzerinde kredi kullanmak istiyorlarsa da bankaların yapmış oldukları kampanyalara göz atabilir ve ihtiyaç kredisi ile birlikte borç kapatma kredisi kampanyaları ile devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak kamu bankaları üzerinden kredi kullanabilmektedir.