15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Emekli maaşı alan vatandaşlar için Mayıs ayı içerisinde 55.000 TL ödeme yapacak bankaların listesi yayınlandı. Garanti Bankası, Akbank ve Denizbank tarafından verilecek olan bu krediler sadece emekli maaşını kendi bankaları üzerinden alan vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte ödenecektir. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi kullanabileceğiniz bu kampanyaları, sizler de katılmak istiyorsanız hemen aynı gün içinde işlemlerinizi yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası, emekli, ihtiyaç kredisi:

Garanti Bankası üzerinden emekli, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmeleri halinde uygun faizlerle kredi kullanabilirler. Garanti Bankası üzerinden emekli, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilir, onaylanan kredinizi hesabınıza yatırarak istediğiniz zaman kullanabilirsiniz, özellikle bankanın müşteri numarası üzerinden almış olduğunuz internet bankacılığı şifresiyle birlikte kredi alabilirsiniz.

Akbank ve Denizbank üzerinden Emekli Kredisi:

Akbank ve Denizbank üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar da başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda kredi ödemelerini gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilirler. Akbank ve Denizbank üzerinden kredi almak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilir ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak kullanılabilir. Akbank ve Denizbank, resmi internet siteleri üzerinden yapılan duyurularda başvurularını gerçekleştirmek isteyen emeklilere 55.000 TL ödeme belgesiz olarak sağlanacaktır. Akbank'ın mobil uygulaması olan Akbank Direkt uygulaması üzerinden ve Denizbank'ın mobil uygulaması olan Deniz Mobil üzerinden de kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak kampanya detayları hakkında bilgi alabilir ve