Emekli maaş hesabı olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da duyurusu yapılan ve onay verilen nakit kampanyasında şartları uygun olan tüm kişilere 50 bin tl kadar ödemeler, bu hafta kamu bankaları tarafından yapılacak. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Kamu bankaları tarafından verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasında 50000 TL kredi ödemesi alacak olan vatandaşlar için hızlı birşekilde sonuç verilecek ve devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak, ihtiyaç kredisi kullanma olanağı sağlanacaktır. Emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar üzerinden şartlara uygun olan tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılmaktadır. 

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden alıyor olmanız durumunda kredi şartlarına uygun olmanız durumunda, sizler de 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarımıza yatırarak hemen aynı gün içinde ödemesini yapabileceksiniz. Emekli maaşı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alan tüm vatandaşlar için devlet destekli olarak verilecek bu kredi kampanyalarında nakit kredi kullanacak olan kişilere belirtilen şartlar dahilinde istedikleri zaman kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi vereceği için şartları uygun olan tüm vatandaşları hemen aynı gün içinde işlem yapılarak kredi ödemeleri gerçekleştiriyor. 

Emekli maaş almış olduğunuz banka şubeleri üzerinden internet bankacılığı şifresi oluşturabilir ve internet bankacılığı şifreleri oluşturduktan sonra da banka şubelerine gitmeden mobil uygulamalar üzerinden 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisine hemen hesabınıza yatırabilirsiniz. Başvuru yapacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapacakları gibi kredilerini kullanmaları durumunda devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak, işlem yapacaklardır.