Emekli maaş hesabınız bu bankada olması durumunda sizlere 12000 TL ödeme haberi verildi. Nakit isteyen emekli 12000 TL ödeme almak istiyorsa QNB Finansbank tarafından yapılan bu kampanyaya katılabileceklerdir. Nakit isteyen kişilere on bin TL ve üzerinde kredi imkanı sağlayan QNB Finansbank üzerinden sizlerde kredi alabilecek ve bu bankalardan aynı gün içinde destek kredisi alabileceksiniz.

Banka şartlarına uygun olmanız durumunda 12000 TL başvuru için şubelere gitmenize gerek kalmadan işlem yapılacaktır. Kredi başvurusu yapmak isteyenlere banka 5 dakika içinde sonuç verecek ve onaylanan kredi hizmetinden mobil uygulama aracılığı ile hemen başvurunuzu yapacaksınız. 

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Başvuru yapmak isteyenlerin banka kredi şartlarına uygun olması durumunda bankadan 5 dakika içinde kredi alacağı SMS ile de kredi kampanyası olmaktadır. Nakit kredi almak isteyenlere 36 ay vadeye kadar kredi verecek olan bu bankalardan hemen ödemeli olarak nakit verilecektir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilere TC kimlik numarası üzerinden 5030 numarasına mesaj atmaları durumunda da kredi ödenmektedir. Kredi notunuz uygunsa başvurunuzu gerçekleştirecek ve nakit kredi kullanarak hemen işlemlerinizi yapacaksınız. Başvuru yapmak isteyenlere banka hızlı ve anında kredi hizmeti vermektedir. Kredi notunuza göre işlem yapacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar kredi verilmektedir.

TC kimlik numarasına göre işlem yapacak olan bu bankalardan kredi alacak kişiler başvurularını banka mobil uygulaması üzerinden de kolayca yapacaktır. Bankaya gitmeden hesabınız üzerinden mobil uygulama şifresi alarak hemen kredi başvurusu yapacak ve onaylanan bu krediyi istediğiniz zaman hesabınıza yatıracaksınız. Başvuru yapmak isteyenlere banka ayrıca şubelerden de 12 000 TL kredi vermektedir. 12000 TL'ye kadar kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli QNB Finansbank ödemesi verilmektedir. Emekli maaşınızı bu bankaya taşımanız durumunda ise sizlere 12000 TL'den yüksek kredi verilmektedir.