Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren son dakika gelişmesi gece yarısı yaşındı, buna göre hesaplanacak 4000 TL para yatacak. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Emekliler, nakit problemlerini gidermek amacıyla bankaların nakit avans kampanyalarına katılım sağlamaya devam ediyor. Bu 4000 TL ve üzerinde nakit avans limiti ne müracaat etmek isteyen vatandaşlar, anında kamu bankalarından ya da özel bankalar üzerinden bu kampanya açısından müracaat işlemlerini gerçekleştirebilir. 36 aylık vadeye kadar belirlenen süre içerisinde kredi ya da 12 ay vadeli taksitli nakit avans limiti kullanılması mümkündür.

4000 TL ve daha da üzerinde nakit avans limiti ne müracaat etmek isteyen vatandaşların banka kredi notunun önemine burada vurgu yapmak istiyoruz.

Ziraat Bankası 4000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası detayları neler?

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, 4000 TL artı para müracaat işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası üzerinden artı para almak isteyen vatandaşlar banka hesapları üzerinden soracakları internet bankacılığı şifresi ile beraber 4000 TL ve üzerinde nakit kredi ya da nakit avans limiti müracaat işlemlerini yerine getirebiliyor.

Akbank 4000 TL nakit avans kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

Son günlerde faizsiz ve kefilsiz gidi 7500 TL tutarında ihtiyaç kredisini 36 aylık vade seçeneği şeklinde sunmasıyla gündemdeki yerini koruyan Akbank, diğer taraftan 4000 TL artı para müracaat işlemlerini gerçekleştirecek vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç veriyor. Banka ayrıca emekli olan kişilere kredi veriyor! Emekli maaşınızı Akbank üzerinden alıyorsanız KREDİ TC KİMLİK yazarak 4425 numarasına mesaj atabilir ve bu bankanın kredi kampanyasına katılabilirsiniz. 

0-faizli-100000-tl-borc-kapatma-kredisi-kampanyasi-basliyor-faizsiz-olarak-destek-alinacak-9

VakıfBank 4000 TL nakit avans kampanyası özellikleri neler?

Vakıfbank 4000 TL ve üzerinde artı para müracaat işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden işlem gerçekleştirerek kolaylık sağlamaya çalışıyor. Emekli maaşlarını banka üzerinden almanız halinde Vakıfbank mobil uygulamasına girerek buradan artı para müracaat işlemlerinizi yapabilirsiniz.