Milyonlarca emekli vatandaşı sevindiren son dakika bir gelişme ortaya çıktı. Emeklilerin bekledikleri haber sonunda geldi. Milyonlarca emekli vatandaş için beklenen açıklama flaş gelişme olarak yapıldı. 750 TL tutarında ki ödemelerin alınması konusunda hatırlatma açıklaması yapıldı. Emekliler bu habere çok sevinecek. Yapılan son dakika ve sıcak gelişmede 750 TL tutarında ki ödemenizi almayı sakın unutmayın ifadelerine yer verildi. 

Uzun süredir beklenen açıklama en sonunda yapıldı. Milyonlarca emekli vatandaşın yüzünü güldüren açıklama yetkililer tarafından yapıldı. Emekliler 750 TL lik ödemeyi hemen alabilecekler. Vatandaş bu haber karşısında şaşkınlık yaşarken haber ise gerçekleri yansıtacak nitelikte kayıtlara geçti. 

750 TL Ödemenizi Hemen Alın

Emekli olan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren sıcak bir gelişme yaşandı. Verilen  bu bilgiye göre vatandaşların hesaplarına 750 TL tutarında ödeme yapıldığı ifade ediliyor. Aynı zamanda ödemenin unutulmaması gerektiğinin altı da çiziliyor. Türkiye’ nin sayılı bankaları arasında yer alan ve emeklinin bankası olarak bilinen Ziraat Bankasından müjdeli bir haber geldi. Banka müşterileri için özel bir kampanya başlattı. 

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 750 TL hesaplara yatırıldı. Emeklilerin paralarını almaları istendi. Banka ek ödeme için düğmeye bastı. Detaylar için banka şubeleri ya da mobil internet üzerinden bilgi alınabiliyor. Ek ödemeler hesaplara yatırılmaya başlandı.

Emeklinin Bankası Ziraat ten Ek Ödeme Duyurusu Yapıldı

emekli_1232-52

Emeklinin bankası olarak bilinen Ziraat Bankasından ek bir promosyon ödeme duyurusu yapıldı. Bu konuya dair bütün bilgiler için banka şubeleri bankamatikler ve internet şubeleri üzerinden detaylar öğreniliyor. Banka yaptığı bu jest ile emeklilerin yüzlerini güldürmeyi de başaracak. Aynı zamanda kısa mesaj yolu ile de ödemeler için başvuru yapılabilecek.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

 Kısa mesaj yolu ile başvuru yapmak isteyenler PRO Tc kimlik numarasını yazıp 4757 ye mesaj atarak bilgi edinebiliyor. Yapılan bu başvuru onay aldığında ise sunulan 750 TL lik promosyon ödemeleri anında hesaplara yatıyor. Ziraat Bankası tarafından sunulan ek promosyonlar bu şekilde emekli vatandaşların hesaplarına geçiyor.