Emekliler için sunulan promosyon kampanyaları hızlı bir şekilde devam ederken yepyeni gelişmelerde ortaya çıkmaya başlıyor. Yaşanan son dakika ve sıcak bir gelişmeye göre ise emekli promosyon ödemelerinde çıtanın yükseldiği belirtiliyor. Yeni liste ise sayfa sayfa açıklanıyor. 

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar arasında rekabet hız kesmeden devam ederken yepyeni bir gelişme de bu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Emekli promosyon ödemelerinde çıtanın bir tık daha yükseltildiği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde promosyon ödemelerine ilişkin yeni bir açıklamanın yapılacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Emekli Olan Vatandaşlar Bu Habere Dikkat Promosyonda Şok Kampanya

Son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında emekli olan vatandaşlar için ödenen promosyon kampanyaları yer alıyor. Bu sabah saatlerinde ortaya atılan bir iddiada ise emekli promosyon kampanyalarında çitanın yükseltildiği ve yeni listenin açıklandığı ifade ediliyor. Bu kapsamda emekli maaşını taşıyan tüm vatandaşlar için yüksek meblağlarda promosyon ödemesi yapılacağı da belirtiliyor. Ancak emeklilerin 3 yıl üst üste aynı bankadan maaş alma taahhüttü vermeleri de gerekli oluyor.

Promosyon Ödemelerinde Sona Gelindi İşte Yeni Liste

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken son dakika bir gelişme de bu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Promosyon ödemelerinde sona gelindiği belirtiliyor. Ziraat Bankası Halk Bankası ve İş Bankası promosyon ödemelerinde yeni bir kampanya başlattıklarını da açıklamış oldu. Bu üç banka promosyon ödemelerinde çıtayı yükselttiklerini de belirtiyor. 

Bu kapsamda emekli maaşlarını bu 3 bankaya taşıyanlara toplamda 10.000 Türk Lirası promosyon ödemesi verileceği de belirtiliyor. Bankalar tarafından konuya dair yeni açıklamalarının yapılması da bekleniyor. Vatandaşlar 10.000 Türk Lirası promosyon ödemesi alabilecekler.