15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Emekli olan kişilere en az 3 bin TL en fazla da 50 bin TL faizsiz kredi verilecek. Emekli olan kişilere verilecek olan bu Kredi kampanyasına katılmak isteyen müşterilere en az 3 bin TL en fazla da 50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Emekli olan kişilerin son zamanlarda özellikle faizsiz olan kredileri başvuru yapacakları ve başvuru aşamalarını merak ettiğini söyleyebiliriz.

Emekli olan kişiler en az 3 bin TL'ye kadar en fazla ise 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi kullanabilmeleri için banka kredi notu uygun olmalı ve kredi başvurularında katılım bankaları üzerinden yapmaları gerekmektedir. Ülkemizde bulunan katılım bankaları üzerinden yapmış olduğunuz Kredi başvurularında hiçbir şekilde faiz oranları ile işlem yapmaz. Kredinizi hemen aynı gün içerisinde faizsiz olarak kullanırsınız.

Ziraat katılım Bankası üzerinden faizsiz emekli kredisi kampanyası

Ziraat katılım Bankası üzerinden faizsiz olarak emekli kredi kampanyasına katılabiliyorsunuz. Banka üzerinden işlem yapacak olan kişiler Ziraat katılım Bankası şubelerine giderek emekli maaşına bu bankaya taşımaları gerekiyor.

50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alan kişiler eğer kredi notu yüksek olması durumunda daha yüksek limitler de Kredi kullanabilirler.

Ziraat katılım Bankası İslami şartlara uygun olarak helal Kredi vermektedir. Bu sebepten ötürü vermiş olduğu kredilerde faiz yerine kar payı oranı uygulamaktadır. 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sağlayan Bu banka ilk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme imkanı ile sizlere Kredi finansmanı sağlayacaktır.

emekli-olanlara-yeni-mujde-faizsiz-kredi-en-az-3000-tl-en-fazla-50000-tl-verilecek

Kuveyt Türk katılım Bankası 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi faizsiz ödenecek

Katılım bankaları üzerinde en çok tercih edilen bankaların başında gelen Kuveyt Türk katılım Bankası üzerinden de 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi kullanabileceksiniz. Banka şubelerine giderek veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk katılım Bankası ülkemizdeki faizsiz bankacılık yapan bankalardan birisidir. Bu sebepten ötürü kullanmış olduğunuz emekli kredilerinde banka 0 faiz ile işlem yapılacaktır. 50.000 TL ve üzerinde de kredi başvurusu alan bu bankadan 36 ay vadeye kadar düşük kar payı oranları ile kredi kullanabilirsiniz. Banka şubelerine giderek veya bankanın resmi internet sitesi üzerinden güncel kredi kampanyalarını öğrenebilirsiniz...