Emekli olan vatandaşlar için yapılan son dakika duyurusunda Banka hesabı olan ve emekli maaşı almış olduğunuz Banka hesabı üzerinden girilen internet bankacılığı şifresi ile birlikteyim mobil uygulama üzerinden yapacağınız başvurular daha 2500 TL ve üzerinde nakit imkanı sağlanacak. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler için özellikle kamu bankalarının başlatmış olduğu bu kampanyalara katılmak isteyen vatandaşların 2500 TL ve üzerinde nakit olabilmeleri için kredili mevduat hesabı başvurusu yapması gerekiyor. Emekli maaşı almış olduğunuz Banka hesabı üzerinden yapacağınız nakit başvurusunda artı para olarak sizlere kredili mevduat hesabı imkanı sunulacak ve banka kredi notunuz da göre en düşük limitli 2500 TL ödeme yapılacak.

Ziraat Bankası 2500 TL emekli ödemesi

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar 2.500 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi ödemesi alıyor. Nakit avans olarak verilecek olan bu ödemelerde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar banka internet bankacılığına giriş yaparak hemen Ziraat Bankası üzerinden nakit başvurusunda bulunabiliyor. Emekli maaşımı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız 2.500 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme alabilir ve artı paranızı İstediğiniz zaman hesabınız üzerinden kullanabilirsiniz. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden başvurularına gerçekleştirebileceği gibi ayrıca Banka ATM'si banka müşteri hizmetleri numarası ve banka şubeleri üzerinden de 7gün 24saat başvurularını gerçekleştirebiliyor. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

krediler34-17

Garanti Bankası emekliye 2.500 TL ve üzerinde ödeme yapıyor

Garanti Bankası üzerinden emekli olan vatandaşlar emekli maaşını Bu banka üzerinden alıyor olması durumunda 2500 TL ve üzerinde ödeme alıyor. Başvuru yapan vatandaşlar İhtiyaç Kredisi olarak alabilecekleri yüksek limitli krediler haricinde ayrıca bankanın artı para imkanından da faydalanarak hızlı bir şekilde nakit avans başvurusunda bulunabiliyor. Emekli maaşınızı Garanti Bankası üzerinden alıyorsanız 2.500 TL'ye kadar hemen ödeme alabilir ve başvurunuzu hemen gerçekleştirerek hesabınıza artı para katabilirsiniz.